Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Je Project Cars dobra zavodni hra?

Je Project Cars dobra zavodni hra?

Proc se takhle ptam. Nahodou jsem se docetl, ze Project Cars (2) je od stejnych tvurcu jako Need for Speed SHIFT. Ja NFS SHIFT hral a povazuju to za jeden z nejhorsich dilu serie NFS. Ja sice mam rad zavodeni na okruzich a to o dost radeji nez nekde jezdit mestem, ale NFS SHIFT bylo hrozne nevyrovnany, jeden zavod clovek udelal na poprve, dalsi jsem nikdy nedokoncil. Je sice krasne, ze mohli byt nektere trate realne, ale ve hre ve ktere neexistuje kvalifikace dat okruh, na kterem se v podstate neda predjizdet, je na presdrzku. Nektere bouraci zavody byly dost masakr. V garazi stalo spousta aut, ktere se nedaly pouzivat a nejaky nemastny pritomny tuning by bylo lepe, kdyby tam vubec nebyl. Proste se mi ta hra vubec nelibila.

Ma predstava zavodni auto hry je, ze se jezdi na okruzich, ale je to arkada o zabave, zadna simulace. Ted se obcas projedu ve formuli F1 2012, ale chtel bych neco i jineho. A proste nenachazim a mel jsem vyhlidnute Project Cars a ted kdyz vysla dvojka, tak jsem si rekl, ze pockam na prvni slevu a pujdu do toho, ale ted jsem znejistel s tim, ze to je od stejnych lidi jako ten hroznej SHIFT.

Kdysi se mi hrozne libila GTR2, ale predstavuju si neco novejsiho, tak 2012 a novejsi. Ma nekdo nejakej napad nebo jsou PC2 uplne neco jineho nez ten SHIFT a jsou opravdu tak super a mam si pockat na tuhle hru?

Předmět Autor Datum
PCars 2 jsem hrál pár hodin a mít doma pořádnej volant, sedím u toho furt. Otázka je, co považuješ z…
Vondrs 02.11.2017 23:45
Vondrs
Prave presne jak pises, aby to nechtelo vybaveni. Hraju na klavesnici sipkama a v posledni dobe i v…
RX 03.11.2017 10:23
RX
Pokud ti nevadi celkem orezana jizdni fyzika, tak asi nejlepsi auticka. Ikdyz u tebe clovek nikdy ne…
Dwane Dibbley 03.11.2017 11:44
Dwane Dibbley
• Zavodni hry hraju hodne, jestli nektera zavodni hra stoji posledni obou za to je urcite Forza (Hor…
XoXoChanel 03.11.2017 16:22
XoXoChanel
No bohuzel, nezminil jsem, ale Forza hrat bohuzel nemohu. Je to me rozhodnuti a je to asi skoda, ale…
RedMaX 03.11.2017 16:46
RedMaX
Jeste by me zajimal nazor nekoho, kdo hral NFS SHIFT pripadne SHIFT2 a hral i Project Cars 1 nebo 2.… poslední
RedMaX 05.11.2017 02:28
RedMaX

PCars 2 jsem hrál pár hodin a mít doma pořádnej volant, sedím u toho furt. Otázka je, co považuješ za arkádu. Není to HC simulace jako třeba iRacing, ale pořád je hra dost těžká, pokud nehraješ běžně závodní hry, kde se nejezdí furt na plnej plyn. Co se ovládání týče, hrál jsem pouze na volantu (Thrustmaster TS-PC racer), gamepad ani klávesnici jsem nezkoušel.

Ti, co hráli PCars 1, hodnotí dvojku jako velký krok vpřed.

Nejlepší by zkrátka bylo hru vyzkoušet, možná za “dozoru” někoho, aby ti hru třeba nastavil a tak, abys prostě neměl zkreslenej dojem kvůli špatně nastaveným asistentům, ovládání apod.

Prave presne jak pises, aby to nechtelo vybaveni.

Hraju na klavesnici sipkama a v posledni dobe i volant, ale ten mam opravdu takovej ten zaklad - Genius SpeedWheel 3. Byla na nej spousta spatnejch recenzi, ale me funguje a staci mi to. Pro me nejsou auta priorita, hraju v podstate jen v tydnu, nechce se mi treba vecer rozjizdet nejakou hru abych u ni neskejsnul, tak proste pustim auta, objedu dva tri zavody a jdu spat. :-)

Takze pro me opravdu naprosta okruhova arkada ideal. Mozna zkusim casem i nejake rally, ale to me nikdy az tak nebralo.

• Zavodni hry hraju hodne, jestli nektera zavodni hra stoji posledni obou za to je urcite Forza (Horizon 3 pro OpenWorld) mozna i budouci Need For Speed.
TiP # S volantem jsem hral hodne simulatory, bavi to, nebo alespo me to bavilo jezdit v nejak OpenWorld jako 'City Car Driving' (ktery bych doporucil i pro VR), nebo 'Bus Simulatror".

No bohuzel, nezminil jsem, ale Forza hrat bohuzel nemohu. Je to me rozhodnuti a je to asi skoda, ale ja proste Microsoft Store nepodporim, tudiz exkluzivky pro tuto platformu nemohu. Mozna me Microsoft jednou presvedci abych mu veril, ikdyz ho nemiluju, ale ten Ind ve vedeni ve me duveru zatim nevzbudil, proto se Microsoftu pokud mozno vyhybam a i ve Win10 mam MS Store odinstalovany, stejne jsem i prihlasen pres lokalni ucet a microsofti ucet proste nevedu.

Jeste by me zajimal nazor nekoho, kdo hral NFS SHIFT pripadne SHIFT2 a hral i Project Cars 1 nebo 2. Oboji vyvijeli stejny vyvojari, tak by me zajimalo, zda je to podobny, co se tyka chovani aut na trati nebo uplne odlisny.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru