Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Je Project Cars dobra zavodni hra?

Je Project Cars dobra zavodni hra?

Proc se takhle ptam. Nahodou jsem se docetl, ze Project Cars (2) je od stejnych tvurcu jako Need for Speed SHIFT. Ja NFS SHIFT hral a povazuju to za jeden z nejhorsich dilu serie NFS. Ja sice mam rad zavodeni na okruzich a to o dost radeji nez nekde jezdit mestem, ale NFS SHIFT bylo hrozne nevyrovnany, jeden zavod clovek udelal na poprve, dalsi jsem nikdy nedokoncil. Je sice krasne, ze mohli byt nektere trate realne, ale ve hre ve ktere neexistuje kvalifikace dat okruh, na kterem se v podstate neda predjizdet, je na presdrzku. Nektere bouraci zavody byly dost masakr. V garazi stalo spousta aut, ktere se nedaly pouzivat a nejaky nemastny pritomny tuning by bylo lepe, kdyby tam vubec nebyl. Proste se mi ta hra vubec nelibila.

Ma predstava zavodni auto hry je, ze se jezdi na okruzich, ale je to arkada o zabave, zadna simulace. Ted se obcas projedu ve formuli F1 2012, ale chtel bych neco i jineho. A proste nenachazim a mel jsem vyhlidnute Project Cars a ted kdyz vysla dvojka, tak jsem si rekl, ze pockam na prvni slevu a pujdu do toho, ale ted jsem znejistel s tim, ze to je od stejnych lidi jako ten hroznej SHIFT.

Kdysi se mi hrozne libila GTR2, ale predstavuju si neco novejsiho, tak 2012 a novejsi. Ma nekdo nejakej napad nebo jsou PC2 uplne neco jineho nez ten SHIFT a jsou opravdu tak super a mam si pockat na tuhle hru?

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Jeste by me zajimal nazor nekoho, kdo hral NFS SHIFT pripadne SHIFT2 a hral i Project Cars 1 nebo 2.… poslední
RedMaX 05.11.2017 02:28
RedMaX

Jeste by me zajimal nazor nekoho, kdo hral NFS SHIFT pripadne SHIFT2 a hral i Project Cars 1 nebo 2. Oboji vyvijeli stejny vyvojari, tak by me zajimalo, zda je to podobny, co se tyka chovani aut na trati nebo uplne odlisny.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru