Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem POUZE POKEC o hře H1Z1 King of the kill.

Čau, zajímal by mě Váš názor na tuto hru. Hraji to už nějaký ten pátek a hra mě pořád baví, ale zdá se mi, že vývojáři nic nedělají. Neustále bugy a problémy se hrou. Proč myslíte, že to tak je? Znovu se ptám, co na hru říkáte?

Předmět Autor Datum
Koupil jsem ji před rokem. 2 hry, 2x mě zabil hacker, od té doby jsem to nezapnul, už se něco změnil…
Metride 02.01.2017 23:27
Metride
JoJo, mám za sebou spoustu her. Nikdy mě nezabil "hacker"
Ralphyy 02.01.2017 23:31
Ralphyy
Bohužel, taková je doba. Vydat totálně nedodělanou hru, dát ji za plnou cenu a otestujte nám ji. Tře…
mkovik 03.01.2017 08:42
mkovik
Musím tě opravit hned ve druhé větě. Ta hra nikdy nevyšla. Venku je jen betaverze, vy jste testeři t…
L-Core 03.01.2017 11:05
L-Core
Jde mi o to, že vývojáři chyby moc dobře znají, ale nesnaží se je opravit.
Ralphyy 03.01.2017 11:54
Ralphyy
Ano a to je ono. Do budoucna to nemá dobrý výhled. Mluvím o tom, že je škoda takových her co mají do…
mkovik 03.01.2017 12:38
mkovik
Díky za názor. Jo, když a Ti hra nechce načíst většinou stačí smazat postavu. To s tím padákem se mi…
Ralphyy 03.01.2017 11:52
Ralphyy
Dokud bude dost natolik blbejch lidi, aby platili za neco, co je rozdelany, nebo dokonce za hru, o k…
sm11 04.01.2017 23:39
sm11
Jo, tohle "přerušení práce" známe všichni viz HL2, Ep3.
L-Core 05.01.2017 05:23
L-Core
Víš proč Gabena Newella vyhodili z hudební konzervatoře? Měl zahrát valčík ale ne a ne napočítat do… poslední
Vondrs 05.01.2017 12:52
Vondrs

Bohužel, taková je doba. Vydat totálně nedodělanou hru, dát ji za plnou cenu a otestujte nám ji. Třeba ji za pár let fixnem.

Je to prostě škoda, že na to tak prdí. Něco podobného bylo s DayZ. Výborná hra, výborný nápad. Ale prostě to obrovské množství bugů, atd celou hru potápí. A potom když už konečně udělají tu hru nějak hratelnou nikdo už ji nechce, protože každý na ní má zlé vzpomínky z dřívějška.

To je třeba právě případ Dayz. V době kdy tam bylo šíleně moc bugů, hra špatně optimalizovaná, tak tu hru hrálo docela hodně lidí, všechny to bavilo i přes ty problémy, ale každý taky čekal na brzkou opravu. Bohužel na samotné bugy/optimalizaci se kašlalo několik let a jediná náplň patche bylo např, přidání nové pláštěnky atd....... Tak to spoustu lidí nevydrželo a přestali to hrát. A teď když už je hra tak nějak solidně hratelná tak je na serverech mrtvo. Kdyby byla ta hra tak hratelná tenkrát tak by úspěch hry byl obrovský.

Taky jsem se pokoušel H1Z1 zahrát, ale po tom, co jsem se ani nemohl dostat do hry a stále jsem měl seknutý loading. A když už po hodině snahy jsem se do hry konečně dostal proletěl jsem padákem texturou a padal jsem někam do neznáma tak mě to tu hru znechutilo.

Musím tě opravit hned ve druhé větě. Ta hra nikdy nevyšla. Venku je jen betaverze, vy jste testeři tak testujte a oznamujte výsledky vývojářům. Že jste si za možnost testování zaplatili, je jen vaše volba. Nikdo vám také neslíbil, že to bude někdy funkční.

Pokud nesouhlasím s principy EA, tak prostě hry v tohle režimu nekupuji. Já udělal jen jedinou výjimku, u hry Ylands, abych podpořil kamarády, kteří na tom dělají.

Dokud bude dost natolik blbejch lidi, aby platili za neco, co je rozdelany, nebo dokonce za hru, o ktery se nic moc nevi (viz pripad No Man's Sky), tak se to takhle bude delat porad. Pamatuju si na adventuru Blues and Bullets, ktera vypada dost zajimave, ale po asi dvou epizodach se na to taky vykaslali a uz to nikdy nedokoncili, u epizodni hry by me to stvalo jeste vic.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru