Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem POUZE POKEC o hře H1Z1 King of the kill.

Bohužel, taková je doba. Vydat totálně nedodělanou hru, dát ji za plnou cenu a otestujte nám ji. Třeba ji za pár let fixnem.

Je to prostě škoda, že na to tak prdí. Něco podobného bylo s DayZ. Výborná hra, výborný nápad. Ale prostě to obrovské množství bugů, atd celou hru potápí. A potom když už konečně udělají tu hru nějak hratelnou nikdo už ji nechce, protože každý na ní má zlé vzpomínky z dřívějška.

To je třeba právě případ Dayz. V době kdy tam bylo šíleně moc bugů, hra špatně optimalizovaná, tak tu hru hrálo docela hodně lidí, všechny to bavilo i přes ty problémy, ale každý taky čekal na brzkou opravu. Bohužel na samotné bugy/optimalizaci se kašlalo několik let a jediná náplň patche bylo např, přidání nové pláštěnky atd....... Tak to spoustu lidí nevydrželo a přestali to hrát. A teď když už je hra tak nějak solidně hratelná tak je na serverech mrtvo. Kdyby byla ta hra tak hratelná tenkrát tak by úspěch hry byl obrovský.

Taky jsem se pokoušel H1Z1 zahrát, ale po tom, co jsem se ani nemohl dostat do hry a stále jsem měl seknutý loading. A když už po hodině snahy jsem se do hry konečně dostal proletěl jsem padákem texturou a padal jsem někam do neznáma tak mě to tu hru znechutilo.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny