Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nechuť do her

Zdravím,
měl bych takovou otázku zda to někoho potkalo taky. Momentálně je mi 21 let a poslední rok jsem úplně ztratil chuť do hraní her. Připadám si tak, že bych si chtěl strašně nějakou hru zahrát, projít si ji. Ale když ji zapnu po půl hodině vypínám a nebaví mě to.
Ještě nedávno, když jsem si nemohl dovolit pořádný PC hrál jsem hry na nejnižším rozlišení, na otřesném fps, ale vydržel jsem u her nespočet hodin. Klidně jsem si o víkendu zapl pc večer v 8 a hrál jsem do 6 do rána. Teď, když pracuji a mohl jsem si dovolit dobrý počítač a pořízení her ve mě ta chuť hrát úplně vymizela.
Teď bych si chtěl takovou noční pařbu znovu strašně rád dal, ale prostě po chvilce mě to začne nudit. A vypínám to.
Říkal jsem si, že jsem z těch her tak nějak vyrostl, ale přece i po 20 letech lidi hrají hry. Možná někdo řekne, buď rád. Ale nejsem, mrzí mě to. Hry jsou tak nějak moji součástí celý život. A vždy jsem u her tak nějak zapoměl na všechny starosti a problémy a krásně zarelaxoval.

Potkalo někoho to podobné? Změní se to třeba ještě?

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Ono je to taky únavou. Když jsi byl študý chudent, měl jsi málo peněz, zato moře času a spoustu ment… poslední
touchwood 11.01.2016 11:12
touchwood

Ono je to taky únavou. Když jsi byl študý chudent, měl jsi málo peněz, zato moře času a spoustu mentální síly. Když začneš pracovat (zejména hlavou), budeš mít peníze, ale taky málo času a hlavně mozek bude chtít vypnout.

Sám hraju docela dlouho, první hru jsem hrál tuším v roce 1983. V poslední době nestíhám, takže třeba hraju jednou za 2-3 týdny a ne moc dlouho, max. 3-4 hodinky. Dost často se mnou chtějí hrát mé děti, takže někdy zapaříme PvZ Garden Warfare, nebo MC.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru