Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Zkušenosti s výherními automaty

Zdravím, chtěl bych se zeptat jestli máte někdo nějaké zkušenosti s hraním výherních automatů online? Dříve jsem hrál automaty normálně v herně, ale tam se mi moc nedařilo. Kamarád ale hraje automaty online a říkal, že se mu docela daří, myslíte že je lepší hrát na internetu, než v kamenné herně? Přemýšlím, že bych si občas zase zahrál, tak chci znát něčí názor. Děkuji.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Je pravda, že na automatech se dají "vydělávat" peníze, ale na těch starších, ne těch nových, kde vš… nový
I GOT BAKIN SODA. 04.09.2015 14:05
I GOT BAKIN SODA.
Ano, na starých válcových to možná nějakým způsobem jde, jenže těch už je hrozně málo už se skoro ne… nový
virten 04.09.2015 14:46
virten
Nic proti, ale jenom idiot si že může myslet, že na matech jde vyhrávat. poslední
Al Capone 04.09.2015 19:22
Al Capone

Je pravda, že na automatech se dají "vydělávat" peníze, ale na těch starších, ne těch nových, kde všechno bliká a plná prdel grafiky. Ty starší jsou vyšší, černé. Jediná hra tam jde hrát, normálně 3 válce, které se točí a po určité výhře si můžeš přepnout na horní 3 válce, kde je to už criss cross = tzn. že stačí aby v každém válci byl třeba daný typ ovoce. Na těchto automatech to opravdu jde. Jednou jsme seděli s kamarádem u automatu, hodili stovku a hráli po 2 v prázdninový večer. Došla banda 4 lidí, objendali si čaj, 1 hrál, 2 si sedli kolem něj - celkem "hory". Jeden si dal kolu a sedl si normálně a koukal na tv, občas zkontroloval servírku a vchod. Hodili tam 500 a po hodině hry odcházeli s jackpotem cca 27tisíc. Bylo mi to divný, tak jsem se kouknul a fakt, ale jeden z nich řekl, že at vybere 30, a odešel si sednout za tím s kolou. Asi po 10min vybrali 30 a odešli, už se nikdy neukázali. :-) Zní to divně, ale vidět to na vlastní oči je něco jiného, každopádně takhle "okrádat" automaty je nelegální, viz online ruleta a sázení černá/červená.

Na automaty se vykašli, ten kamarád, s kterým jsem tam byl do nich naházel přes 40 tisíc a z toho 17 ukradl vlastnímu tátovi. A ne, nepracuje, je mu 19 a je student:-)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru