Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Ve které hře je podle vás nejhorší hráčská komunita?

Ahoj já jsem LoLkař.(League of Legends) A tak jsem si říkal po včerejším hraní: "tohle snad není už možný"... Frajer hned na začátku psal i Troll, jentak bezdůvodně. Pak zněj vylezlo že v předchozí hře chytil trolly tak od té doby trollí on. Pak jsem trošku posral hru protože jsem byl naštvanej problémy v rodině ;-) a frajírek v týmu nadával do rodiny at mama chytne rakovinu a apod.. V tu chvíli jsem si říkal že kdyby se mi dostal pod ruku tak bych ho propleskl aby se probral... Funguje to takhle ve všech onlinovkách co hrajete? Dota 2 např. btw. Takovýhle dementy na počítač vůbec nepouštět. Normálně bych zavedl IQ test před vstupem do každé online hry...

Předmět Autor Datum
Takovéhle dementy občas potkávám i v DOTĚ, většinou jsou to lidi mluvící azbukou ]:( , typu píšou ka…
Holy99 22.11.2014 12:55
Holy99
Bývá to často tak že ti nadáva už v herním lobby :-D:-D NOOB PICK, I SAID FIRST MID IDIOT!, I GO TRO…
Just4Fun 22.11.2014 12:59
Just4Fun
Já mám to štěstí a dostal jsem se do aplha verze Heroes of the storm, nahrál jsem na tom asi už 15 h…
Holy99 22.11.2014 13:02
Holy99
Dřív jsem hrával Lineage II ale štval mě ten stráveny čas u toho, ale aspoň jsem pár hodin nekouřil…
Just4Fun 22.11.2014 13:05
Just4Fun
:-D, když jsem byl menší, tak jsem hodně hrával Interlude verzi L2. Jinak k těm dětem... no asi máš…
Holy99 22.11.2014 13:12
Holy99
Přesně tak :-D L2 interlude nejlepší doby mojí slávy na L2. 100KA.cz jsem byl v TOP 5 PVP :-):-D
Just4Fun 22.11.2014 13:14
Just4Fun
Unturned- děti Minecraft- děti Dayz- hajzlové Csko- hajzlové,dementi, děti
Warbandak 22.11.2014 13:17
Warbandak
Mount and Blade:Warband- ty
Eryo 22.11.2014 13:19
Eryo
HRAJU SP ty trotle :) poslední
Warbandak 22.11.2014 16:08
Warbandak
Není nad to zabít v DayZ nějakýho sluníčkáře, kterej křičí "friendly". Ach tihle idealisté.
Vondrs 22.11.2014 13:22
Vondrs
O tom ta hra je. Jinak, myslim ze nejhorsi komunita je v LoLku. Zkratka, League of Dements
Eryo 22.11.2014 13:24
Eryo
Hráčská komunita je vesměs hrozná. Pokud nehraješ s přáteli, tak radši nehraj vůbec. Po zkušenosti z…
fallanga 22.11.2014 13:30
fallanga
Hraju Warface,převážně za medika,pouze COOP.Dementu je tam taky dost,naštěstí už mám hafo normálních…
tuta 22.11.2014 13:37
tuta
Z multiplayerovek hraju/hrával jsem: CS: Global Offensive, CS: Source, trochu CS 1.6, Call of Duty(M…
GTS 22.11.2014 13:45
GTS
Rozhovor MOBAŘŮ, kdyby něco ;-)
Holy99 22.11.2014 13:52
Holy99

Takovéhle dementy občas potkávám i v DOTĚ, většinou jsou to lidi mluvící azbukou ]:( , typu píšou každýmu, že je noob, i když sám je to ultranoob, když se někdo ozve, tak mu začne nadávat a když mu dojdou slova, tak začne nadávat rusky...

Bývá to často tak že ti nadáva už v herním lobby :-D:-D NOOB PICK, I SAID FIRST MID IDIOT!, I GO TROLL, FCK U, STFU apod. Ta hra mě baví ají mi docela jde bych řekl nemám problém v mnoha případech potahat. Ale takový blbečci mi tu hru akorít znepříjemní možná zkusit přesedlat z EUNE na WEST.

Dřív jsem hrával Lineage II ale štval mě ten stráveny čas u toho, ale aspoň jsem pár hodin nekouřil :-D. K tomu už se vracet nikdy nechci ;-) radši 1-2 hry LoLka navečer a je to OK. Ale přitom... stačí se u toho nenervovat a hrát to v klidu a vyhraješ o půlku matchů víc. Jenomže to ty lidi nechápou. A leckterý slovenský a český děti jsou horší jak poláci a rusáci. Jak vidím nick např. destroyer2000 tak si říkam áá doprdele.. 14ti letej pitomec.

:-D, když jsem byl menší, tak jsem hodně hrával Interlude verzi L2. Jinak k těm dětem... no asi máš pravdu, čeští haraňti jsou asi fakt nejhorší a zatím jsem měl štěstí, že jsem na ně narazil asi 1x-2x. jojo, vždyky, když vidim jména typu : Best Killer, zabijak[CZ], tak už čekám nooba + hraní si na frajera přes internet :-D

Hráčská komunita je vesměs hrozná. Pokud nehraješ s přáteli, tak radši nehraj vůbec. Po zkušenosti z L4D 2, kdy do mě spoluhráč střílel, jen protože jsem si vzal brokovnici, kterou chtěl on se už multiplayeru vyhýbám. Každopádně nejhorší na co jsem narazil je právě to L4D 2.

Hraju Warface,převážně za medika,pouze COOP.Dementu je tam taky dost,naštěstí už mám hafo normálních lidí in friends se kterýma hruju.
No a když je nás málo a jdu do otevřenýho roomu,tak se člověk občas diví.Magor co valí,aby byl první za minutu zdechne a ještě píše medick noob,že ho neběžím revivnout,abych tam zakalil taky...
Tak mám oblíbenou větu where are you going to retard

Z multiplayerovek hraju/hrával jsem: CS: Global Offensive, CS: Source, trochu CS 1.6, Call of Duty(MW3, Ghosts), Battlefield(3,4), SA:MP, trochu i TF 2, dřív trochu i MC.

CS:GO - sporně, občas jsem dostal super team, kterej se doplňoval, fandil si a byla sranda, občas dementy, co když jsme prohrávali začali afkovat, friendly fire atp., potom takový, který pořádně neuměli ani AJ, takže komunikace byla dost o ničem, ale jinak to docela šlo. Občas je to dost o nervy, ale co jsem slyšel od kamaráda, tak narozdíl od lolkařů je to úplná pohoda. Záleží, komunita není zas tak špatná. Mám odtud přidáno kvanta lidí.

CS:S - taky sporně, ale hůř než GO, protože tuhle hru hrají docela dost takoví ti rádoby profíci, co jsou prostě nejlepší a neexistuje, aby je někdo porážel, to pak brečí("jo jasně, kdybych měl obrazovku co ty s 1ms a místo 60fps 500fps, tak si ani neškrtneš"). Pak to hrajou starší hráči, vlastně komunita je tam celkově dost stará (40,50 - není problém), u těch starší to taky záleželo, některý byli ok, jiný zase až moc chytrý a CSS bylo asi to jediný, co je v životě zajímalo. Ale pár kamarádů jsem si tam udělal...(hrával jsem z 90% na českých serverech)

CS:1.6 - narozdíl od CS:S, bych řekl, že to hrajou spíš mladší, který jsou většinou docela ok, taky záleží, ale většinou tam byla docela přátelská atmosféra, hrál jsem asi jen 20 hodin, ale neměl jsem problém

Call of Duty - Tragédie, takovej mix děcek s těma "frajerama" z CS:S, zprávy typu "Fucking camper, noob, fuck you,.." na denním pořádku, naštěstí ta hra moc o komunikaci není a člověk to hraje sám za sebe a všechny pomutuje, pak není problém

Battlefield - Docela OK, rozhodně lepší komunita než v COD, sice tu je taky většinou komunikace na bodu mrazu, ale hráči nemají v hlavě úplně *******. (Třeba oživování spoluhráčem se dočkáte docela často)

SA:MP, MC, TF - 95% děti, asi se tam dá najít někoho rozumnějšího, ale to není moc obvyklý.

To je asi tak vše, abych to shrnul, nejhůř je na tom asi CoD a nejlíp CS:GO, BF. Jsem rád, že hry typu LoL jdou mimo mě, už u CS jsem měl chuť rozmlátit, co bylo po ruce, tohle bych fakt nezvládal, navíc nechci nějak urážet, ale když už slyším rozhovor LoLkařů, je mi z toho na blití, povětšinou jsou to taky takoví jednodušší lidi.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru