Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Co říkáte na novou verzi Steamu?

CO říkáte na nového klienta Steam? Mně připadne trochu moc nafouklý, co se rozměrů týká. Na druhou stranu zobrazuje další info o donwloadu a taky ty podkladové obrázky u her nejsou špatné..

BTW: Všiml jsem si, že vyměnili "podvozek" - místo IE (resp. Tridentu) teď používají jádro Chrome.

Předmět Autor Datum
Osobně jsem výměně Tridentu rád. Ve Steamu se mi totiž občas (co cca 10 spuštění) záhadně měnila vel…
L-Core 30.04.2010 06:16
L-Core
Rád bych ho zhodnotil, ale nefunguje mi :-). Heslo mi to nevzalo, změnu hesla mi to ani po odeslání…
Depaje 30.04.2010 09:36
Depaje
Ačkoliv Steam je taky hodně používaná služba, u kterých pak nejou vítané změny, ale myslím, že tohle… poslední
LosKeshusos 03.05.2010 21:50
LosKeshusos

Osobně jsem výměně Tridentu rád. Ve Steamu se mi totiž občas (co cca 10 spuštění) záhadně měnila velikost některého písma (zmenšení). Musel jsem Steam vypnout, spustit MSIE, zvětšit v něm velikost písma (bylo v normální velikosti!), zmenšit na standard a znovu zapnout Steam.

Jinak vzhledově je na tom Steam pro mě (stejně jako předchozí klient) "nepatrně negativně", ale nevadí mi (nakonec, na Steam moc nekoukám, je to jen prostředek pro spuštění hry). Raději bych byl, kdyby engine využíval Windows GUI. Naštěstí to pořád není cirkus jako ICQ.

Rád bych ho zhodnotil, ale nefunguje mi :-). Heslo mi to nevzalo, změnu hesla mi to ani po odeslání kódů z mailu od supportu taky nevzalo. Jsem zvědav co na to support dál :.(. A zrovna dneska je tam Codemasters ekšn...V úterý jsem ještě stahoval patch na GTA4, po aktualizaci klienta jsem se tam už nedostal.

Ačkoliv Steam je taky hodně používaná služba, u kterých pak nejou vítané změny, ale myslím, že tohlese jim celkem povedlo. Celkový nový pěkný "theme", puštění her je teďka pohodovější a když ve hře dáte Shift+Tab, vidíte i čas, achievemnty různé věci navíc.
Mylím, že jako změna takoveého globálního systému jako je Steam se jim celkem povedla (narozdíl od YouTube)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru