Předmět Autor Datum
Zakoupil jsem, dekuji za info. Casem se podelim o dojmy ze hry. :-) nový
RedMaX 08.03.2021 17:03
RedMaX
Tohle bych nedal, hry typu Thief, Hitman (musíš být za každou cenu "neviditelný") nemám moc rád. Mám… nový
L-Core 10.03.2021 09:55
L-Core
Uvidime, jaky to bude. Thief byla docela zabavna hra. Dishonored bylo skvele, tezke mi to neprijde,… nový
RedMaX 10.03.2021 18:17
RedMaX
Já myslel takové ty věci typu: někde jsi schovaný, musíš se dostat chodbou jinam, ale po chodbě chod… nový
L-Core 11.03.2021 09:43
L-Core
Jo, někam ho odlákat a tam (nepozorován ostatními) tiše zlikvidovat/uspat/svázat, to je jiné kafe.… poslední
RedMaX 11.03.2021 09:48
RedMaX

Tohle bych nedal, hry typu Thief, Hitman (musíš být za každou cenu "neviditelný") nemám moc rád. Mám rád rozvážný postup bez časového presu, ne "strefit" se přesně do malinkého úseku, kdy mohu někam projít nespatřen. Proto je pro mě docela těžký i Dishonored.

Uvidime, jaky to bude. Thief byla docela zabavna hra. Dishonored bylo skvele, tezke mi to neprijde, naopak me bavi, kdyz mam moznost se poradne rozhlednout a muzu si vse naplanovat, coz tyhle hry dovoluji. Hitmana jsem ale nehral, nikdy me nenavnadil pribeh najemneho zabijaka.

Já myslel takové ty věci typu: někde jsi schovaný, musíš se dostat chodbou jinam, ale po chodbě chodí stráže, občas někam nakouknou za roh, z okna, pak se zase vrátí. Mají nascriptovaný pohyb a ty musíš projít kolem nich přesně v okamžiku, kdy to jde. Nemáš tam moc času na zdržení se, zpoždění, prostě to musí to vyjít pomalu na zlomek sekundy. Nestrefíš se, objeví tě, game over.

To mi vadí v jakékoliv hře, když nemůžeš ty nepřátelé likvidovat, aniž bys neriskoval spuštění nějakého poplachu a konec. Jo, někam ho odlákat a tam (nepozorován ostatními) tiše zlikvidovat/uspat/svázat, to je jiné kafe.

Zpět na aktuality Přidat komentář k aktualitě Nahoru