Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Kingdome Come definitivně bez českého dabingu

Tak bezesporu je podivne, kdyz nema ceska hra cesky dabing. V Polsku by se to nestalo a velikost trhu by pritom nerozhodovala. Ze by to vyzadovalo velke naklady, je taky stupidni argument, protoze zajimave je, ze driv to v cestine slo, excelentni nezapomenutelne dabingy Mafie 1 a Vietcongu.
Je taky treba podotknout, ze jina situace by byla u nejake indie hry a jina situace je u hry, ktera si hraje na triackovou. Navic ma dabing nejen anglicky, ale i francouzsky a nemecky.

Na druhou stranu zacit dodelavat dabing v dobe, kdy uz ma vetsina lidi tu hru dohranou nebo aspon rozehranou, ci se na ni (ja) chystam. ;-) Dejme tomu, ze by byl dabing za pul roku a kdo by to s tim jeste hral? To snad opravdu nema cenu se s tim delat dodatecne po takove dobe.

A druha vec je potom kvalita dabingu, nez aby byl amatersky, tak je lepsi kdyz neni vubec. Zaklinac 1 byl myslim i v cestine a stejne jsem ho hral celej v anglictine s titulky, bylo to lepsi, zkousel jsem i polstinu, ale anglicky se mi zda nejlepsi.

Jednoduse titulky jsou a s tim, ze neni ceske audio dokazu zit a od hrani me to neodrazuje.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality