Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Dan Vávra chystá husitské RPG o Janu Žižkovi

Vítejte v průměrném RPG

Jsi Krutor, divoký barbar ze země Morkroch. Putoval jsi předlouhou cestu, přes vysoké hory do proslulého císařského města Lhoty, hlavního města světa a největší aglomerace ve známém vesmíru, jehož sláva se dotýká hvězd.

Město sestává přesně z patnácti budov, včetně císařského paláce, a žije v něm 30 NPC, včetně císaře Lojzy, arcimága Lotranda a všech členů cechů zlodějů, mágů a válečníků.

Navštívíš císaře, který sedí sám v trůnním sále a on ti zadá epický quest. Zemi terorizuje zlý drak z pekla a Lojza je bezmocný. Poslal na něj celou imperiální armádu, ale stvůra všech pět vojáků zabila. Teď potřebuje hrdinu, jako jsi ty! Musíš najít a slézt tajemnou horu Lohen, na kterou lidská noha dosud nevkročila, a setnout draka.

Přijímáš quest a vyjdeš ven z městské brány. Tajemná hora Lohen se nachází přesně 150 metrů od vrat a je vysoká asi 50 metrů. Všichni obyvatelé města jsou buď retardovaní, slepí, nebo chromí, pokud si jí po staletí nestačili všimnout. Po asi 30 metrech chůze k hoře se dostaneš na “území nikoho” a přepadnou tě bandité. V průběhu dalších 120m chůze k vrcholu objevíš ještě starověkou pevnost Rumloch, tajný dungeon zkázy a úkryt banditů. Na vrcholu hory zabiješ stometrového draka tím, že mu mlátíš do nohy rezatým mečem a piješ lektvary. Potom okradeš mrtvoly impreriální armády (všech pěti) a cestou zpátky do hradu tě zabije divoké prase.

http://warhorsestudios.cz/index.php?page=blog&entr y=blog_012

Zdroj: Warhorse Studios

Komentář k aktualite

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality