Předmět Autor Datum
Titulek: Re: HL2 a modifikace Nick: (xjikka) - neregistrovaný Datum:2011-12-22 01:17:00 vyvedení z…
L-Core 23.12.2011 21:18
L-Core
Zítra to vyzkouším,nějak se mi to nezdá,že by nefungovalo to hafo modifikací co je.Možná to pan xjik…
xtuta 23.12.2011 21:26
xtuta
Přemýšlím jak to slušně říct a nic mě nenapadá,tedy,to jsou piče.(pardon)
xtuta 25.12.2011 11:47
xtuta
Score je v tom nevinne, oni mozu do casaku dat len taku verziu, aku im Valve poskytne, myslim si, ze…
Michal2 25.12.2011 12:14
Michal2
Tak jsem si dnes taky koupil Score a bohužel jsem zjistil,že na HL2 nejde aplikovat žádná čeština !!…
symphorce 03.01.2012 21:03
symphorce
Moje zkušenost je obdobná, zakoupil jsem pLEVEL rpg speciál a jaké bylo moje překvapení, že v podsta…
Redsnake 03.01.2012 21:26
Redsnake
Kupovat kvůli HL2 Score byla podle mě pitomost. Vždyť o vánočních slevách byl na Steamu mnohem levně…
L-Core 04.01.2012 05:16
L-Core
To že je na steamu tato hra takhle levná,jsem nevěděl-moje chyba.O steam se prostě nezajímám,ale to…
symphorce 04.01.2012 19:48
symphorce
Marketing na hranici solidnosti a mystifikace. Kdyby to třeba na obálce uvedli (Pozor! Nefunguje češ…
L-Core 05.01.2012 05:05
L-Core
Jasně,takže nejen s náma vydrbali adolescenti ze Score,ale jeste jsme se dozvěděli,ze jsme pitomci,n…
xtuta 04.01.2012 07:29
xtuta
Promiň, ale oč ti jde? Každý má právo na svůj názor, já ti neberu ten tvůj, ty nech mně (a i jiným)…
touchwood 04.01.2012 11:56
touchwood
Ano,máš pravdu,že si kupovat časák s hrou,která je očesána je nesmyslné,ale tak mi poradˇ ,jak mám p…
symphorce 04.01.2012 19:59
symphorce
Bohužel asi nijak. Je to nenapadnutelné, pokud na obálce nebylo uvedeno, že poběží i s češtinou a mo…
L-Core 05.01.2012 05:22
L-Core
Ok,ty pokud jdeš pokaždé do obchodu,atˇ už je to pro cokoliv,vždy bežíš domů na net ,zjistit,jestli…
symphorce 05.01.2012 10:15
symphorce
Samozřejmě, že taky kupuju v obchodech bezhlavě, hlavně tohle: :-p [libGetImg.php?id=454] Ale hry n…
L-Core 05.01.2012 14:09
L-Core
(domnívám se, že vevnitř to je, ale časopis je v igelitu) Není tam,ani tuk,jen je na TŘECH ruzných s…
xtuta 07.01.2012 00:14
xtuta
No, tak to má k férovosti daleko :-| Oni sice budou tvrdit "Nikde jsme nepsali, že čeština a modifi…
L-Core 07.01.2012 04:55
L-Core
- jestli jsi reagoval na mě, měl jsi kliknout na "Odpovědět" u mého příspěvku. - nepsal jsem, že jsi…
L-Core 04.01.2012 12:43
L-Core
zrovna Cenegu nevzpomínej prosím:-D
Redsnake 04.01.2012 19:40
Redsnake
...u tady této SCORO superverze jsem na steamu nemusel nic aktivovat...
symphorce 04.01.2012 20:03
symphorce
Score verzi mám taky. Čeština samozřejmě instalovat nejde, ale nevadí, zapnu titulky a hraju v angli… poslední
VojtaCZ 10.06.2012 16:18
VojtaCZ

Tak jsem si dnes taky koupil Score a bohužel jsem zjistil,že na HL2 nejde aplikovat žádná čeština !!! .Takže opět vytahuji své již dávno zaprášené dvd,bohužel se stáhnutou hrou z netu a jdu hrát...česky.Myslel jsem si,že si hru konečně koupím legálně a v klidu si zahraji.Ale takto jsem zbytečně vyhodil 200 kč.Časopis jsem si kupoval jen kvůli této hře.Velice by mě zajímalo,co je to za verze,že ty cz titulky prostě nejedou !!! Nefunguje ani cz verze se steamem a ani slovenština.Když tak mohlo být na obalu napsáno něco ve smyslu "Hra nebude fungovat se žádnou již vzniklou češtinou" Tak by asponˇ člověk věděl,do čeho jde.A asi těch zklamaných bude víc,co neumí english.A proto bych byl rád pro příště,radši nic nevydávat,pokud to není předem zkontrolováno,jesli vše bude fungovat,tak jak má,než bezhlavě vydávat vše jen proto,aby si všichni řekli,jo byli první,to jsou borci.

To že je na steamu tato hra takhle levná,jsem nevěděl-moje chyba.O steam se prostě nezajímám,ale to nic nemění na tom,že Score měli dát na obal informaci,že to nepojede s cz titulky a to, že tam nejde multˇák a mody je druhá věc,to mě sice tak neštve,ale i tom mohla být někde "viditelná" zmínka.:((((

Jasně,takže nejen s náma vydrbali adolescenti ze Score,ale jeste jsme se dozvěděli,ze jsme pitomci,nebot nenakupujem na božskem Steamu.Mimo hry jsem si občas i nějakej herni časopis rád přečetl.Možná by stálo za zvážení,abys to zde přejmenoval na Steam poradna.Tak budu mit třeba já pitomec jasno.

Promiň, ale oč ti jde? Každý má právo na svůj názor, já ti neberu ten tvůj, ty nech mně (a i jiným) názory jejich. Já se prostě domnívám, že Steam je dneska v herním světě jednoznačně fenomén, který zastiňuje ostatní distribuční kanály.

Chceš si kupovat herní časáky? Jdi do toho! Ale koupit si Score jen proto, že tam je očesaný HL2 je i podle mě nesmyslné.

Ano,máš pravdu,že si kupovat časák s hrou,která je očesána je nesmyslné,ale tak mi poradˇ ,jak mám předem,než hru (časopis) rozbalím a nainstaluji poznat ,že tam něco chybí?????Jak už jsem psal výše, na obalu nebylo nic uvedeno.
Opravdu takové "chytráky" mám rád.Po bitvě je každý generál.

Bohužel asi nijak. Je to nenapadnutelné, pokud na obálce nebylo uvedeno, že poběží i s češtinou a modifikacemi. Oni slíbili jen HL2. Je to jako s dekama: prodejce uvede, že obsahuje stoprocentní ovčí vlnu (jiná ani z principu neexistuje). Ale už neuvede, že té stoprocentní vlny je v materiálu použit pouze zlomek a zbytek je nějaká umělina. Neostražitý zájemce se pak cítí podveden. Pokud mu ale nikde nebylo tvrzeno, že deka bude jen z ovčí vlny, je vlastně všechno v pořádku, podvod (ve smyslu: prodali mi jiný výrobek, než který inzerovali) se nekoná.

Po téhle zkušenosti si zařadíš Score mezi neseriózní zdroje her a příště, až zase budou prodávat nějakou super-duper plnou hru, nepoběžíš hned do trafiky, ale počkáš si raději na reakce těch, co to už koupili, třeba tady na jejich fóru.

Ok,ty pokud jdeš pokaždé do obchodu,atˇ už je to pro cokoliv,vždy bežíš domů na net ,zjistit,jestli je ten daný výrobek v pořádku nebo ne?To snad ne,to by si nedělal nic jiného a škoda toho času.A pokud si jdu koupit mléko,tak očekávám,že tam bude mléko,ne nějaká laciná náhražka,ikdyž levná.Já šel normálně do obchodu a uviděl ten časák a spontálně jsem se rozhodl,že si ho po x letech zase koupím.Nebo jsem ho měl hned v obchodu rozervat,někde násilně nainstalovat :) ,pak zjistit,že to je na prd a říct prodavačce,děkuji,ale tohle nechci?Tahkle by to asi nešlo.Takže,bohužel vlastně kupuješ zajíce v pytli.A kdo ví jestli to tak nebyl trochu záměr neuvést pravdivé informace na obal,nevím jestli by byl každý tak hrrr na koupení tohoto časopisu,ale byznys je byznys.( a myslím,že Valve nás blbé čechy pěkně zas odrbali,hlavě,že máme halfa v časopise a to za každou cenu)Těch her z časopisu už mám celkem dost,ale tak znechucen jsem poprvé.( právě proto,že to bylo HL2 )Nu což,chybami se člověk učí a příště...si radši nic nekoupím.A nerad bych se dožil toho,když si půjdu třeba koupit vysavač a doma zjistím,že tam není motor a pak mi nato v obchodě řeknou,chtěl jste vysavač,máte vysavač !!To že nefunguje jak má,za to my nemůžeme,to výrobce - tak to je pěkně zvrácená představa.
A pak,že nemá kvést pirátství,ten kdo si hru poctivě koupí,má s ní ještě víc problémů než ten,kdo si ji vysmahne.HOWGH !!

Samozřejmě, že taky kupuju v obchodech bezhlavě, hlavně tohle: :-p
[libGetImg.php?id=454]

Ale hry ne. Obzvláště ne ty, co jsou na Steamu a je-li pár dní před Vánocemi, kdy se dopředu ví, že prakticky všechno (vyjma nejposlednějších novinek) jde minimálně o 50% do slev (Valve hry o 75%).

S tím skoropodvodem souhlasím; kdyby uvedli na obálku více informací, prodali by toho asi míň. Valve v tom ale bude nevinně: oni nenutili Score, že tu hru musí v časopise vydat. Oni vůbec nějak hrr do coververzí svých her nejsou. Score se chtělo blýsknout, koupilo kripla a tuhle informaci před kupujícími schovali. Ponaučení pro podobné další případy je na světě. Podle mě to nebyl z jejich strany moc rozumný tah; tohle se rychle rozkřiklo (hlavně ta absence češtiny) a příště už třeba s podobnou fintou neuspějí. Kdyby férově na obálku napsali (domnívám se, že vevnitř to je, ale časopis je v igelitu), o jakou verzi jde, prodali by sice o něco míň, ale šli by do budoucnosti s čistým štítem. Ale nakonec je to asi jedno, herní papíráky stejně nemají šanci přežít víc jak pár let.

U mléka je to jednodušší. Pokud koupíš tetrapack za 6,90, opravdu zázrak čekat nemůžeš. Stejně tak u salámu za 30Kč za kilo či za 2 litrovou petflašku báječné limonády za 4,90.

- jestli jsi reagoval na mě, měl jsi kliknout na "Odpovědět" u mého příspěvku.
- nepsal jsem, že jsi pitomec, ale že je pitomost kvůli HL2 kupovat Score (s ohledem na cenu na Steamu).
- o koupi časopisu kvůli čtení jsem nic nepsal. Sám jich mám doma z dřívější doby (Score, Gamestar) snad metrák.
- opravdu nemůžu za to, že Valve se Steamem v případě akcí totálně válcuje konkurenci. Na informování P.T. publika nevidím nic špatného - nakonec, Zprávičky můžeš vkládat taky, tak směle do toho :-) Já jinde nenakupuju, tak přehled nemám. S tím, že se tady o Steamu píše stále více, nic moc nenaděláme. Už třeba proto, že stále více her je na něm distribuováno. A i hry, které koupíš v krabičce ve kvelbě, obsahují ochranu Steamworks a musíš je tedy na Steamu aktivovat. Nikomu není bráněno, aby nemohl informovat o tom, až na Xzone či u Cenegy bude Skyrim za 200 korun.

Score verzi mám taky. Čeština samozřejmě instalovat nejde, ale nevadí, zapnu titulky a hraju v angličtině. Hra dokonce nejde přidat do Steamu jako non-steam... (resp. jde přidat, ale nejde spustit).

Netuší někdo proč? Ne, že by to bylo pro mě nějak životně důležité, ale chtěl jsem si udělat nějaké screeny přes Steam, kde se fotí lehce.

Zpět na aktuality Přidat komentář k aktualitě Nahoru