Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Half-Life 2

Samozřejmě, že taky kupuju v obchodech bezhlavě, hlavně tohle: :-p
libGetImg.php?id=454

Ale hry ne. Obzvláště ne ty, co jsou na Steamu a je-li pár dní před Vánocemi, kdy se dopředu ví, že prakticky všechno (vyjma nejposlednějších novinek) jde minimálně o 50% do slev (Valve hry o 75%).

S tím skoropodvodem souhlasím; kdyby uvedli na obálku více informací, prodali by toho asi míň. Valve v tom ale bude nevinně: oni nenutili Score, že tu hru musí v časopise vydat. Oni vůbec nějak hrr do coververzí svých her nejsou. Score se chtělo blýsknout, koupilo kripla a tuhle informaci před kupujícími schovali. Ponaučení pro podobné další případy je na světě. Podle mě to nebyl z jejich strany moc rozumný tah; tohle se rychle rozkřiklo (hlavně ta absence češtiny) a příště už třeba s podobnou fintou neuspějí. Kdyby férově na obálku napsali (domnívám se, že vevnitř to je, ale časopis je v igelitu), o jakou verzi jde, prodali by sice o něco míň, ale šli by do budoucnosti s čistým štítem. Ale nakonec je to asi jedno, herní papíráky stejně nemají šanci přežít víc jak pár let.

U mléka je to jednodušší. Pokud koupíš tetrapack za 6,90, opravdu zázrak čekat nemůžeš. Stejně tak u salámu za 30Kč za kilo či za 2 litrovou petflašku báječné limonády za 4,90.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality