Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Origin (EA) - sledovačka?

EA Origin může sledovat, co děláte nebo stahujete na svém počítači.

Na diskuzních fórech The Escapist se rozjelo žhavé řešení toho, jak může systém Origin od EA zasahovat do soukromí lidí a co všechno může sledovat. Lidé totiž objevili, že tato digitální služba neumožňuje uživatelům zamítnout možnost sbírání systémových informací a dalších dat o tom, co děláte na počítači.
Podle smluvních pravidel této služby totiž automaticky souhlasíte s tím, že může Origin schraňovat právě informace o vašem systému, ale i o tom, co zrovna na počítači děláte, jaké máte programy, na jakých stránkách surfujete nebo co zrovna stahujete skrz torrenty. Ve všeobecných podmínkách tohoto systému se jasně píše, že pokud nesouhlasíte s tím, aby mohla služba stahovat tyto informace o vašem konání, nemáte vůbec Origin instalovat nebo používat.
Samozřejmě ještě to neznamená, že EA budou stahovat tyto informace o každém, kdo si nainstaluje Origin, ale pořád na to mají právo kdykoli by se jim to zachtělo. Abyste mohli službu nainstalovat, musíte s těmito podmínkami souhlasit. EA to mají opravdu hezky vymyšlené, protože pro hraní Battlefieldu 3 nebo třeba chystaného MMORPG Star Wars: The Old Republic bude nutné mít právě Origin nainstalovaný a hrát přímo skrz něj. A během vašeho poklidného hraní si může provozovatel klidně ničím nerušeně stahovat informace o tom, co děláte nebo jste dělali na svém PC.

Dovolil jsem si změnit název threadu na obecnější. Původně "Battlefield 3 - sledovačka?" (L-Core)

Zdroj: GamePark
Jsou zobrazeny jen nové komentáře. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
EA to mají opravdu hezky vymyšlené, protože pro hraní Battlefieldu 3 nebo třeba chystaného MMORPG St…
Redsnake 26.08.2011 10:39
Redsnake
MMORPG starwars zajímá jen minoritní komunitu bláznů a frikulínů ::) necítím se být ani jedno. Na S…
Depaje 26.08.2011 20:02
Depaje
dobrá, dobrá, proti gustu žádný dišputát. Mě ani jedna hra není po chuti, ale nebudu Vás tedy soudit… poslední
Redsnake 26.08.2011 20:07
Redsnake

MMORPG starwars zajímá jen minoritní komunitu bláznů a frikulínů

::) necítím se být ani jedno. Na SW:Kotor jsem (mimo jiných her - např. TR nebo NHL 96-99) odkojenej a dokonce to hraju právě i v těchto dnech. Pravda z The Old Republic jsem mírně v rozpacích, raději bych Kotor 3, ale třeba to nebude úplně k zahození.

Zpět na aktuality Přidat komentář k aktualitě Nahoru