loading...
Předmět Autor Datum
Nepoužívám, používal jsem za mých mladších let a to v GTA SA v MP - dostal jsem perma BAN a to mě po…
Gumboy19 05.10.2013 19:16
Gumboy19
Použil jsem cheat na nesmrtelnost v posledním levelu Far Cry (Volcano, myslím), to se prostě nedalo.…
L-Core 05.10.2013 19:18
L-Core
Tam islo o to, ze chcel pouzivat podvody v ciste multiplayer hre, pokial si cheatuje niekde doma, to…
Michal2 05.10.2013 21:03
Michal2
GTA SA, bez toho to prostě nejde :-D
Metride 05.10.2013 19:43
Metride
Používám v případě nehorázné obtížnosti, tedy když nejde projít přes nějakýho bosse, či tak nějak, n…
Prasak 05.10.2013 21:06
Prasak
Jednou v životě jsem použil cheat, kvůli nějakému bugu u nějaké hry, kdy to bylo si již nepamatuji,…
Hanyse.k 06.10.2013 08:36
Hanyse.k
použil jsem myslím ve Skyrim kvůli bugu, kdy v úkolu nešli otevřít nějaké vrata tak jsem prošel zdí…
Mojmír 06.10.2013 10:30
Mojmír
Neznám nikoho, kdo by třeba v GTA SA nepoužil cheaty :D Ale jinak, když někdo pořád cheatuje tak si…
Drexx 06.10.2013 12:08
Drexx
Právě, že GTA SA si bez cheatů neužiješ. Kdyby v SA nebylo tolik skvělejch cheatů, se kterejma je do…
Metride 06.10.2013 13:53
Metride
Teď už znáš, mě :-) A to mám GTASA dohráno na 100% (s použitím cheatů to nešlo), s vyhranýma triathl…
L-Core 06.10.2013 14:49
L-Core
mě dalo zabrat nejvíc hledání těch grafitu a mušlí a podkov
Mojmír 06.10.2013 16:23
Mojmír
Používam ak sa chcem v hre vyblázniť (GTA). Ak je hra príliš náročná cheaty nepoužijem, pokračujem v…
Rogalo 06.10.2013 16:30
Rogalo
hru dokončím aj keď som potom biely od nervov Tak to znám, jsem na tom stejně ;-)
Hanyse.k 06.10.2013 17:08
Hanyse.k
Klasika - GTAčko, DOOM, DukeNukem 3D, Serious Sam Občas ve Skyrim a podobných hrách k překonání bug…
icepower32 07.10.2013 12:24
icepower32
Cheaty jsem používal snad jen v serii GTA. A to vždy jen na pobavení. Nikdy abych si hru ulehčil. V… poslední
Menfis_cz 08.10.2013 00:35
Menfis_cz

Použil jsem cheat na nesmrtelnost v posledním levelu Far Cry (Volcano, myslím), to se prostě nedalo.
Vypomohl jsem si cheaty v 2. actu Dead Island (město), přesto mě to nebavilo, hru jsem odložil jako nemožnou k dohrání. Prokletý respawn těch skřetů..

Kdysi dávno jsem samozřejmě zkoušel IDDT, IDDQD, IDCLIP a další; 30. level Dooma 2 jsem bez cheatu nedal (a cheat byl stejně nutný pro prohlédnutí napíchlého Romera na kůlu).

MP nehraji, nepoužívám tedy ani cheaty. Kdybych hrál, kazit někomu jinému hru je barbarství.

Občas hra sama nabídne nějakou formu cheatu za plnění úkolů (nesmrtelnost za 50. level SR3, neomezené střelivo pro dohrání GTASA na 100%), občas nějaký bug hry umožní "neoprávněnou" výhodu (třeba v prvním DeusEx se dala na nějakém rozvaděči (zapojení proudu či co) expit postava zkušenostními body donekonečna.

Občas se snažím hru (po)upravit, třeba po dohrání příběhu GTA3 mě štvalo, že na mě pořád útočí ty jednotlivé frakce, tak jsem jim změnil configy a byl klid. Chodí kolem mě jak holoubci a jfyž vytáhnu zbraň, strachem se rozutečou ]:)

Používám v případě nehorázné obtížnosti, tedy když nejde projít přes nějakýho bosse, či tak nějak, nebo dochází lékárničky, ale u nových her se to skoro nestává, jejich obtížnost je obvykle přizpůsobena pro fofrfrikulíny, takže dnes už žádný hardcore moc ve hrách nebývá.
Občas se může najít nějaký bug ve hře, který brání dokončení nějakýho úkolu, např. aktuálně hraju Risen 2 a mám na pláži sebrat 10 beden (jsou označeny i v mapě). Jenže jsem jich našel jen 9 (začal jsem je sbírat už před zadáním samotnýho úkolu) a desátá bedna tam není, ani mapa na ni neukazuje. Takže možná najít někde na netu návod, jak aktivovat něco jako konzoli a zadat do ní příkaz na splnění toho úkolu.

Jinak cheaty nepoužívám, přece si nebudu kazit hru. Nehraju hry kvůli tomu, abych to dohrál, ale abych si to užil. To raději zvolím cestu nižší obtížnosti, než cheaty.

Multiplayer hraju jen vyjímečně, ale tam cheaty nepatří. Když všechny porazím pomocí podvodu, tak si prostě nemůžu sám sobě říct, že su dobrej. Cheaty v multiplayeru jsou lhaní sám sobě do kapsy.

Jednou v životě jsem použil cheat, kvůli nějakému bugu u nějaké hry, kdy to bylo si již nepamatuji, jinak je nepoužívám, nesnáším je a proto taky nehraji online, protože tam se to hemží lidma co cheaty používají. Nejraději si zahraji s kamarádama co znám, protože vím, že si hru užijeme a nikdo nebude podvádět. Bohužel už jsem starší i mí kamarádi, všichni mají rodiny, různé povinnosti, tak je problém se domluvit ve více lidech.

použil jsem myslím ve Skyrim kvůli bugu, kdy v úkolu nešli otevřít nějaké vrata tak jsem prošel zdí
v GTA ViceCity určitě když jsem začínal tam tolik možností jako v SA nebylo, ale ve své době to bylo pecka, i tak bylo zábavné jezdit v tanku, s autem po vodě, atp..
v GTA San Andreas spíš ze začátku stíhačky, monster trucky, jetpacky užívání bez plnění úkolů a když tak s nesmrtelností..., později jsem to zkusil od znova bez cheatů, chtěl jsem to dohrát na 100% to se mi myslím nepodařilo, ale byla to větší zábava ikdyž skromnější, tak trochu realnější
v GTA IV jsem se úkolově moc daleko neprobojoval a tak jsem si občas vyzkoušel nějakou tu nejrychlejší motorku, nejdrazší auta, všechny zbraně v takovém tom mém modu "užívání" chaos ve městě utěk před policií
ke GTA cheaty patří u ostatních her mě vůbec nezajímá jestli vůbec cheaty existujou a dostanu se jen výjmečně k nějakému skrz bugy které zamezují postupu v singleplayer kampani a na netu je návod jak to udělat skrz nějaký cheat, takové cheaty jako procházet zdí, nesmrtelnost tu hru akorát kazí, chvilku je to prdel, pak nezáživná podváděcí nuda
V multiplayerových hrách nikdy... nečiň jiným to co nechceš, aby činili tobě :)

Používam ak sa chcem v hre vyblázniť (GTA). Ak je hra príliš náročná cheaty nepoužijem, pokračujem v hraní a hru dokončím aj keď som potom biely od nervov.:-)
Používať cheaty sa mi zdá nezmyselné, ak mám všetko (nekonečno peňazí, zbrane atď.) za pár sekúnd, aký má zmysel tú hru hrať?

Klasika - GTAčko, DOOM, DukeNukem 3D, Serious Sam

Občas ve Skyrim a podobných hrách k překonání bugů, jinak cheaty jsou k ničemu. Dnešní hry jsou tak směšně jednoduché, že nějaké godmody, ammo nejsou vůbec třeba

No a v multiplayeru jsem jednou zkoušel v CS 1.6 a po pár hodinách wallhacku, aimbota a ostatních kravin jsem dostal perma ban... Takže už jsem vyléčenej.
+ kdysi dávno v jedné MMORPG botění přes noc k vylevelování postavy...

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru

loading...