Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Cheaty ve hrách

Používám v případě nehorázné obtížnosti, tedy když nejde projít přes nějakýho bosse, či tak nějak, nebo dochází lékárničky, ale u nových her se to skoro nestává, jejich obtížnost je obvykle přizpůsobena pro fofrfrikulíny, takže dnes už žádný hardcore moc ve hrách nebývá.
Občas se může najít nějaký bug ve hře, který brání dokončení nějakýho úkolu, např. aktuálně hraju Risen 2 a mám na pláži sebrat 10 beden (jsou označeny i v mapě). Jenže jsem jich našel jen 9 (začal jsem je sbírat už před zadáním samotnýho úkolu) a desátá bedna tam není, ani mapa na ni neukazuje. Takže možná najít někde na netu návod, jak aktivovat něco jako konzoli a zadat do ní příkaz na splnění toho úkolu.

Jinak cheaty nepoužívám, přece si nebudu kazit hru. Nehraju hry kvůli tomu, abych to dohrál, ale abych si to užil. To raději zvolím cestu nižší obtížnosti, než cheaty.

Multiplayer hraju jen vyjímečně, ale tam cheaty nepatří. Když všechny porazím pomocí podvodu, tak si prostě nemůžu sám sobě říct, že su dobrej. Cheaty v multiplayeru jsou lhaní sám sobě do kapsy.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny