Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Xbox vs PS 5 vs PC

Každý to má jinak, mě právě úprava her baví, když si dokážu změnit ve hře něco, co se mi nelíbí, co mi nevyhovuje, co nechci hrát tak, jak to plánoval vývojář. Dokázal bys hrát třeba Minecraft či Skyrim bez modifikací? Já ne.
Osobně nemám rád hry či questy v nich, kde jsem v časovém presu, a pokud to dokážu změnit (třeba Dying Light), upravuji si to tak, abych mohl hrát podle svého tempa, tedy opatrným postupem a ne hurá-rambo stylem. Proto mám rád to opatrné "dobývání cizích základen" třeba v sériích Far Cry nebo Watch Dogs, ideálně kuší či sniperkou :-)

Hry hraji pomalu 35 let, za tu dobu se už toho nasbíralo dost :) Samozřejmě, že jsem všechno nedohrál a také jsem něco ani pořádně nezačal hrát. Řadu her mám z "dolarových" bundlů, které jsem pořizoval kvůli jedné či několika hrám ze svého wantlistu, ty ostatní jsem také nainstaloval, vyzkoušel, zjistil jak je to s případnou lokalizací (zda existuje či bych ji dokázal vytvořit), možnostmi úprav… no a po vytvoření kompletního logu a uložení všeho do svých archívů smazal - že se k tomu třeba někdy vrátím… nebo spíše ne.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny