Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Dva fyzické Xboxy v domácnosti, jeden účet a digitální hry - lze?

Ahoj,
řeším pro mě záhadnou otázku, na kterou se mi zatím nepodařilo najít odpověď, protože mám specifický styl používání. U televize v obýváku mám Xbox Series X a při cenách použitých Series S jsem uvažoval koupit si ho do pracovny. Nevedu Gamepass, nevyplatí se mi, protože hraju nárazově a všechny hry mám digitálně koupené - netrvám na novinkách, hru koupím, dohraju, pak konzoli půl roku nezapnu.
Dost lidí řeší, jestli jde sdílet Gamepass na víc konzolí - to není, co řeším já. Hodně taky řeší, jestli jde mít hru nainstalovanou ve dvou konzolích a používat fyzický nosič jako licenci v jednom nebo druhém střídavě. To taky není můj případ. Moje představa je mít v Series X stažené hry A, B, C, D a nastavení domácí konzole. Series S přihlásit ke stejnému účtu se stejnou knihovnou digitálně koupených her ve stejné domácnosti, stáhnout do něj jen hry C a D (protože menší SSD) a ty hrát v době, kdy Series X nebude zapnutý, ale tak, abych si tím neznemožnil tu hru hrát i na Series X. Lze to? A jak by se ta hra hypoteticky chovala, stáhne si pod stejným účtem uložený postup, nebo bych na fyzicky jiné konzoli měl jiný postup?
Předem díky za rady.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Ano jde. Take pouzivam vic zarizeni XBOX : XB1X, XBSS a XBSX. Kuprikladu mam koupenou jednu hru (dig…
HPET 05.01.2024 18:35
HPET
Paráda, to jsem přesně chtěl slyšet. Nepotřebuju hrát hru na dvou konzolích zároveň, ale jednou na j… poslední
Potkan007 07.01.2024 13:09
Potkan007

Ano jde.
Take pouzivam vic zarizeni XBOX : XB1X, XBSS a XBSX.
Kuprikladu mam koupenou jednu hru (digitalni verzi) mam ji nainstalovanou na vsech 3 konsolich pod stejnym MS uctem a podle toho kterou pustim tak tu hru hraji na ni. Samozrejme se to tyka i SAVE GAMES ulozenych pozic ve hre ktere se na edakvatni konsoli automaticky aktualizuji.
Ale nemuzes hrat tu jednu digitalni hru na dvou Xbox zaraz (alespon ne, kdyz hra vyzaduje byt pro spusteni online). Jestli vyzaduje pro spusteni DVD/BD tak zkratka zasunu BD a hra se spusti.
(zkratka kdyz hraju v obyvaku na XBSX pak ho vypnu, jdu do jineho pokoje kde mam XBSS, se stejnym uctem, kde mam stahlou stejnou hru, tak ji muzu zapnout a ve hre pokracovat)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru