Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Dva fyzické Xboxy v domácnosti, jeden účet a digitální hry - lze?

Ahoj,
řeším pro mě záhadnou otázku, na kterou se mi zatím nepodařilo najít odpověď, protože mám specifický styl používání. U televize v obýváku mám Xbox Series X a při cenách použitých Series S jsem uvažoval koupit si ho do pracovny. Nevedu Gamepass, nevyplatí se mi, protože hraju nárazově a všechny hry mám digitálně koupené - netrvám na novinkách, hru koupím, dohraju, pak konzoli půl roku nezapnu.
Dost lidí řeší, jestli jde sdílet Gamepass na víc konzolí - to není, co řeším já. Hodně taky řeší, jestli jde mít hru nainstalovanou ve dvou konzolích a používat fyzický nosič jako licenci v jednom nebo druhém střídavě. To taky není můj případ. Moje představa je mít v Series X stažené hry A, B, C, D a nastavení domácí konzole. Series S přihlásit ke stejnému účtu se stejnou knihovnou digitálně koupených her ve stejné domácnosti, stáhnout do něj jen hry C a D (protože menší SSD) a ty hrát v době, kdy Series X nebude zapnutý, ale tak, abych si tím neznemožnil tu hru hrát i na Series X. Lze to? A jak by se ta hra hypoteticky chovala, stáhne si pod stejným účtem uložený postup, nebo bych na fyzicky jiné konzoli měl jiný postup?
Předem díky za rady.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny