Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Discord nábor

Dobrý deň,

S radosťou oznamujeme, že sme spustili nábor pre nových helperov, moderátorov a adminov pre náš Discord server. Hľadáme motivovaných a zodpovedných jednotlivcov, ktorí by sa chceli stať súčasťou nášho tímu a pomôcť nám udržať server bezpečný a zábavný pre všetkých.

Helperi, moderátori a admini budú mať rôzne povinnosti, vrátane moderovania chatu a zabezpečovania, aby sa všetci používatelia dodržiavali pravidlá serveru a zachovávali sa slušne. Okrem toho pomôžu novým používateľom a odpovedajú na ich otázky. Máte šancu prispieť k našej komunite a pomôcť nám ju udržať na vysokej úrovni.

Ak máte záujem stať sa helperom, moderátorom alebo adminom, prosím, odošlite ticket, ktorý nájdete v poslednej kategórii nášho Discord serveru. V tickete nám prosím poskytnite základné informácie o Vás a Vaše skúsenosti. Po skončení obdobia náboru vyberieme tých, ktorí sa nám zdajú byť najvhodnejší pre túto rolu, a budeme sa s nimi dohadovať na ďalších krokoch.

Ak máte otázky alebo pochybnosti, neváhajte nás kontaktovať. Radi vám pomôžeme.

Ďakujeme za vašu podporu a dúfame, že sa k nám pridáte ako noví členovia tímu. :-)

S pozdravom, Yamiru discord: **yamiru** (Yamiru#1234)

https://discord.gg/aWSQavfPGb

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
OT: Využiju příležitosti, umí Discord zvolit si cestu instalace do libovolné složky? Kdysi jsem se p…
RedMaX 21.09.2023 21:18
RedMaX
Discord je doslova ta nejvíce populární aplikace v oblasti videohovorů Má na to prakticky monopol...
DoesItMatter 27.09.2023 23:21
DoesItMatter
Discord je strašná sračka. Doslova bloatware.
touchwood 29.10.2023 13:58
touchwood
Náhodou jsem se k Discordu zase dostal a pokročili, funguje jim to už i v prohlížeči, takže tím to p… poslední
RedMaX 30.10.2023 20:34
RedMaX

OT: Využiju příležitosti, umí Discord zvolit si cestu instalace do libovolné složky? Kdysi jsem se přihlásil na Discord, nainstaloval a zjistil, že to umí jen instalaci do profilu uživatele jako ta nejidiotštější aplikace. Okamžitě jsem to smazal. Holt smůla, ale mě na tehdejší hitovku nenachytali. Ale je to už víc let a poslední dobou už o Discordu nikde neslyším, tak jsem myslel, že už ten nesmysl umřel a zdá se, dle tvého příspěvku, že to furt žije. Já už o to zájem nemám to znovu instalovat, ale zajímalo by mě, jestli už to opravili nebo je to furt nýmandská aplikace?

Předem díky za odpověď.

Náhodou jsem se k Discordu zase dostal a pokročili, funguje jim to už i v prohlížeči, takže tím to použitelné je. Samozřejmě asi těžko pro firmy, když to srovnám se Zoomem, který používáme v práci, tak to je jednoduchá aplikace, která přesně dělá co má, u Discordu to asi chce nějakou vyšší matematickou, protože intuitivní to teda není ani trochu. Ale pokud to člověk potřebuje jednou za čas pustit a někomu napsat příspěvek, tak jako přes ten prohlížeč se to dá.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru