Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Assassin's Creed Odyssey - trable s kultistem na moři, utopen?

Zdravím pařmeny, rozjel jsem opožděně tuto gamesku a asi se mi stala nepříjemná haluz. Neměl někdo podobně?
Plavil jsem se vykuchat kultistu Asteriona na moři nad Androsem, jeho loď jsem dostal do bloknutýho stavu přípravenýho na nalodění. Okolo bylo ale dost pirátských lodí a skrz hpčka jsem musel ustoupit dost stranou, jinak by mě potopili. Po chvilce na ústupu mi to hodilo, že kultista byl poražen a dostal jsem nějaký prachy a suroviny, možná armor item, ale mám dojem, že jsem nezískal ten "trojúhelník" fragment na tuning kopí + item od kultisty. V inventáři mi u toho nesvítilo upozornění na nový item.
Vím, že potopená loď jde ke dnu i s truhlama, který jdou pak vylootovat na dně, ale jak je to s takovouhle mrtvolou? Potopí se tělo na dno s truhlama a mohu to ještě vybrat? Nebo mám smůlu? Potřebují každý fragment, abych dosáhl maximálního levlu kopí, bude mi chybět? Je to tak hluboko, že tam zatím nedoplavu ani na nádech na dno..
Četl jsem, že je ve hře zbraň Poseidonův trojzubec co mi dá podvodní neomezený dech. Kultistu mi to už na mapě neukazuje, jako k potvrzení zabití či co...
Hrál jsem blbec dál, takže na starý save se už vrátit nemohu. Docela by mě to zajímalo i ze zvědavosti, jak to je v takové situaci. Hra mi v tomto ohledu přijde hodně vymakaná, že myslí skoro na vše ;) tak bych se divil, kdyby se někde "vypařil".
Děkuji za případné reakce

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny