Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Assassin's Creed Odyssey - trable s kultistem na moři, utopen?

Údajně dělají remake Gothic 1, ale Gothic 1 není ukončená hra a Gothic 2 na první díl přímo navazuje, nepochopím, jestli bude jenom jednička a dvojku neudělají. Dává prostě samosebou smysl, aby byl rekame obou prvních dílů. Gothic 3 je jiný příběh a já si trojku klidně znovu zahraju už po třetí a remake nepotřebuju vůbec, maximálně remaster - dodělat tam HD textury, víc netřeba.
Jinak Gothic 1 a 2 jsem nehrál, chtěl jsem, zakoupil, ale ovládání z minulého stolení (pouze klávesnicí) je pro hráče zvyklého na myš nebo gamepad naprosto nezkousnutelné, odložil jsem to a čekám na remake. :-)

No prý dělají Zaklínače 4 - nový příběh, nová postava a k tomu dělají i remake Zaklínače 1 do enginu trojky.

Zaklínač 1 je luxusní hra, ale graficky totálně zastaralá, Zaklínač 2 má moderní grafiku, ale není to open-world, jdeš po předem nalinkované cestě, ale dobrá hra. Zaklínač 3 byl velkou hrou, protože to mělo moderní grafiku a zároveň to byl rozsáhlý open-world, což spousta hráčů miluje. Kdyby to teda těma neustálýma updatama CD projekt nerozbil. :-/

Kdo nehrál 1 a 2, nemůže mu příběh Zaklínače 3 nic říkat, když se odkazuje právě na oba předchozí díly a přímo na ně navazuje.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny