Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Assassin's Creed Odyssey - trable s kultistem na moři, utopen?

Na té lodi je právě vidět, jak Ubisoft nesnáší open world, nikdy se nesmířil s tím, že hráči si chtějí hry užít po svém. Tak dělají vše proto hráčovi volnost narušit a donutit ho hrát to podle nich a ne podle sebe.

Abych to konkretizoval, loď mě srala, jako nemohli mě na lodi skrz použití traineru zabít, takže nebyl problém ty povinné námořní pasáže prostě nějak projít a už abych byl pryč. Jenže mě hrozně sralo cestování. Nebaví mě v těchto hrách rychlé cestování, mám rád, když je ta hra taková skutečná a teda cestovat z bodu A do bodu B po svých, na koni, jakoliv. Akorát lodí to bylo šíleně otravné, zdržovalo to, bylo to prostě idiotské. Chvíli jsem to se zaťatýma pěstma dělal, ale byl to vopruz, tak jsem začal plavat. Já bych ani neplaval, ale ve hře jsou loďky, které jsou o poznání menší vopruz a dá se s nima plout maximálně 50 m od břehu. Pak je hra s konstatováním, že je tam velká hloubka, zlikviduje. Co je to za blbost? Na loďku je velká hloubka? :-D
No ale plavat šlo a pod vodou to bylo rychlejší, já jsem navíc dobrý plavec, takže jsem dal kolikrát i 2 - 3 km. Akorát to chtělo ten trojzubec. :-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny