Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Baldur's Gate III

Vždyť ti vysvětluju nahoře, že Divinity: Original Sin, Divinity: Original Sin 2 a Baldurs Gate 3 nejsou tahovky ala Heroes. Jsou to sice také tahové souboje, ale je to zpracované jinak. V podstatě jsi to poměrně dobře v příspěvku výše přirovnal k šachům, což na tyhle hry dost sedí. ;-)

Jeden příklad, který jsem výše neuvedl. Postava, která je nahoře, má výhodu boje zhora, ale jak velkou rozhodují vlastnosti, teda body, které jsi jí přidělil. Levelování postavy probíhá ve čtyřech odlišných úrovních a každá má víc jak desítku vlastností, ze kterých vybíráš. Už jen vylepšování postavy je v té hře neskutečně náročné. Já třeba opomněl dát body do vlastností, které zvyšují přesvědčovací schopnosti, protože jsem si myslel, že ty body potřebuju někde jinde a teď se mi to krutě nevyplácí a v podstatě nikoho nemůžu ukecat a se všema musím bojovat.
Takže abych se vrátil k postavě, která má velkou výhodu při boji zhora. Když jí dokážu v terénu najít správné místo nahoře, tak dává super poškození. Vypadá to prostě skvěle a to až do chvíle, kdy ti tu postavu nepřítel teleportuje někam dolu. :-D Obdobně to tam máš skoro se vším.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny