Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Baldur's Gate III

Letos jsem si dal už stopku, protože mám hodně her v pořadí už koupených, ale s BG3 samozřejmě počítám taky. Možná se dostanu zadarmo ke Starfieldu, takže ten možná ještě letos, ale jinak nic.

V DOS2 jsem myslím v třetím partu, mám za sebou boj na lodi a vydal jsem se přes město a pak dál. Přešel jsem řeku okolo trola a dostal jsem se na pole, kde je strašák. Mám bohužel málo přesvědčování, takže se souboji nevyhnu a po rozhovoru on a jeho kámoši začínají a nedají mi ani kolo. Už předtím jsem se jednomu nepříteli vyhnul, protože po rozhovoru s ním jsem dopadl obdobně a jedny mistry jsem udolal těma teleportama, což mě stálo navíc i hodně lékárniček. Určitě jdu blbě, musím se vrátit, ale popravdě moc nevím, kde jsem blbě uhnul a kam se vrtnout.

S tou těžkou bednou a telekinezí mě to vůbec nenapadlo. Pěkný.

Střídáš nějak vedlejší postavy? Já vůbec, vybral jsem si na začátku tu barovou zpěvačku s duchem v hlavě, tu nasranou elfku a rudýho ještěrana. Sám hraju předvytvořenou postavu osamělého vlka Ifana. Mimochodem, tohle je první hra, u které jsem první večer (cca 3 hodiny) strávil vybíráním postavy. :-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny