Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Starfield

No já se stále vztekám u Starfieldu, nikdy jsem ve svém životě nehrál tak moc špatnou hru. Myslím, že jak jsou ceny nejlepších her za rok, tak by tam mohla být i anticena "Nejzabugovanější hra všech dob" a odteď až do vysvícení Slunce by to měl dostávat Starfield, neskutečné!

Například, jak jsem v lodi v kokpitu, tak si tam sedim a neustále vstávám, nechci vstávat, ale ta hra je v podstatě o zvedání se z křesla, takže musím furt vstávat. Důvod je ten, že když chce člověk vstát ze židle, musí zmáčknout klávesu E, ale klávesa E také přijímá hovory, provádí aktivaci zbraní a spoustu dalších činností, které se tam dělají, tudíž například chci přijmout hovor, ale hra si usmyslí, že se budu zvedat ze židle. :-/

Teď si jistě řeknete, bože proč si tu klávesu nepřemapuje na jinou? To jsem samozřejmě udělal, když se chci zvednout v kokpitu z křesla, tak mám nastavenu klávesu Z. Nebyl by to ale Starfield, aby to nemělo háček. Klávesa Z pro zvednutí je nastavena při zakotvení lodi, ale pokud je loď ve vesmíru, tak tato klávesa nefunguje a nelze takto samostatně klávesu nastavit, je tam jedna klávesa pro všechny akce a tou je klávesa E. ]:)

Kdyby blbost měřila vzdálenost, tak má dnes Bethesda studio minimálně na Marsu, idioti!

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny