Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Starfield

Svět pána prstenů je ve hrách Shadow of Mordor a Shadow of War. Obě jsou tak tochu jako AC Oddyssey (repetetivní) a trochu jako Hogwarts Legacy (hodně hluchých míst natahovaných in-game videem), takže by se ti mohly líbit. :-)

Je to naopak, já grafiku neřeším skoro vůbec. Ale u Hogwarts Legacy, které jsem nehrál, akorát na to koukám na gameplay, mě překvapuje, že to prostředí tam je hrozně statické a vlivem toho mi to nepřijde nijak graficky úchvatné. Proto mě zaujalo, že v Hogwarts Legacy grafiku hráči neřeší, ale ve Starfieldu, který zase tak špatný není, ano. Jinak právě Hogwarts Legacy mám na konci whishlistu s tím, že se na hru nejprve chci podívat, jestli to má nějakou pro mě zajímavou hratelnost a zatím neříkám úplně ne, ale spíš to vidím tak, že to není hra, která by cílila na mé hráčské preference, takže spíš to asi dám pryč a vyhnu se této hře.

Uvidíme, kdy vyjde Cyberpunk GOTY, dřív to kupovat nebudu, ale určitě se na to těším. RDR2 jsem taky ještě nehrál, ale koupené to už mám.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny