Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Starfield

jj, klikám, já to tam vidím, že sami píšou, že starší verze poskytují ke stažení, třeba je to u mě, když říkáš, že tobě to normálně jde.

To je v pohodě. Kdyby to opravovala ručně, asi by to neměla takhle rychle hotové, ale asi bychom jí věřili, že ještě pozdější čeština "konkurence" jí to celé i s těma opravama ukradla. Jenže ona tvrdí co? Že to dělala přes stejný nástroj jako konkurence a dokazuje, že konkurence to má stejné, tak to ukradla. Ale nedokumentuje to těma ručníma opravama vyjma jednoho jména, ale tím, že je to stejné v tom automatizovaném překladu. Přitom ani ona, ani Ruda to nedělají sami, ale přiznávají, že to jedou ve více lidech, protože i tak je to náročné. Vytažení textů, pustit na to DeepL, ona dokonce říká, že to překládá na několikrát z různých jazyků a tím to je lépe skloňované. Jako, pokud by to měla být pravda, tak jsou to experti, který v tom mají hodně slušné znalosti a místo toho se na konci dojímavého videa rozbrečí, že jí to ukradli, protože je holka. To fakt ne, na tohle skočí jen blbec.

Vidím jenom dvě možnosti, buď to bylo celé připravené nebo ji někdo k tomu zneužil. Druhou stranou mince je to, jestli měl někdo důvod mu to udělat a tam já říkám ano. Kdyby nebyl tak arogantní a nedělal to tak, jak to dělá, kdy z toho má job až takovej, že se to minimálně v jednom případě doneslo až k vydavateli hry, že na jejich díle parazituje, tak by nikdo neměl potřebu mu tohle udělat.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny