Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nové pc hry - podzim

Co začít používat trainery, pokud to hraješ na PC?

U jiných her to nedělám, ale u série AC, pokud si to člověk chce nějak projít a nestrávit s tím půlku života, to vidím jako ideální řešení. A nemusíš si v traineru zrovna naklikat god mód nebo instakill, ale stačí naboostovat příděl XP na dvojnásobek a dávat dvojnásobný damage a nahodit "nekonečno" zdrojů. (Mimochodem "nekonečno" není nekonečno, pokud to člověk v traineru nezapíná opakovaně, ale nějaké maximální číslo a stejně mi to v půlce hry došlo a musel jsem si potom zdroje na vylepšování zbraní a lodě shánět.) Ono je to dobrý, protože třeba u toho Oddyssey to hodně zrychlí začátek hry. Protivníci stejně levelujou zároveň s tvojí postavou, tím si člověk moc nepomůže, ale abych na začátku hry nějakých 20-30 hodin jenom běhal po Řecku a sháněl zdroje na vylepšování lodi, na to jsem vážně neměl náladu.

Jak je série AC tak moc generická, tak ti vůbec nedokážu říct, co jsem v traineru zapínal v Origins, pamatuju už si jen stěží to poslední Oddyssey. Ale trainer tu na to mám, takže něco to bylo. Celkově ale Origins byl lepší díl než Oddyssey. Především začátek hry nebyl zdaleka tak roztahaný a nevlekl se tak moc jako Oddyssey. Prostě tam to bylo tak maximum, co člověk nevyžívající se v rozsáhlém open-worldu snese. U Oddyssey už to bylo za hranou.

Zapnul jsem teď kvůli tomu UbiConnect a Origins mi hlásí, že mám dohráno po 91 hodinách, Oddyssey mi hlásí 153 hodin. Prostě totální šílenost. :-/

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny