Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem The sims 3 mi nejde spustit

Zdravím, potřebuji poradit. Po letech jsem si nainstalovala the sims 3, ale nejde mi vůbec spustit. Mám originální hru přes origin, kterou jsem si tenkrát koupila. Dřív mi na starším noťasu šla bez problému, ale teď co mám rok a půl novej MSI stealth 15M A11SDK tak to nejde. Když to spustím zčerná obrazovka a spadne to na plochu. Nemám tam žádný módy nic staženého co by hru zatěžovalo. Zkoušela jsem i změnit u hry kompatibilitu, ale nic to nedělá. Zkusíte mi prosím poradit?

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Možno sa budem mýliť, ale - pokiaľ bola zakúpená originál (cez Origin), teraz je to EA. Takže musíš… poslední
yYy 10.04.2023 14:15
yYy

Možno sa budem mýliť, ale - pokiaľ bola zakúpená originál (cez Origin), teraz je to EA. Takže musíš mať prihlasovacie údaje na Origin a tie platia i pre EA, stačí stianhuť EA klienta a pokiaľ bola zakúpená a zaregistrovaná (pri inštalácii to vtedy sa vyžadovalo) - tak tých Simíkov 3 budeš mať v knižnici svojich hier. A potom len tú hru z knižnice stiahnuť a nainštalovať - a nainštaluje sa práve najnovšia (pre W11 optimalizovaná) hra.
Ja doteraz mám v knižnici The Sims 3 ešte od roku 2010! A pokiaľ chcem - ponúka nainštalovanie zo serveru EA (bývalé Origin).

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru