Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Origin nejde spustit/chyba v připojení k internetu,ten samozřejmě jde.

Zdravím po ca roce sem chtěl spustit hru přes Origin,no chtělo to aktualizaci ta se nezdařila a čistá instalace skončila hláškou nedaří se připojit k internetu a aplikace se nespustí po načítání dokola stejná hláška.Předtím to jelo normálně nic sem v kompu neměnil soft stejnej W7 64bit,nevíte někdo co s tím udělat?

[95548-kkkkkkk-jpg]

Řešení:

Prý funguje tenhle návod, instalace certifikatu, je to ve spanelstine, tudiz jsem nerozumel, co rikal, ale snad se to podle toho, co tam sledujes ve videu, nejak bude dat.

EA maji noveho klienta EA Desktop, ale píšou, že potřebuje Windows 10, takže asi už budeš muset přejít na novější systém.

Předmět Autor Datum
Prý funguje tenhle návod, instalace certifikatu, je to ve spanelstine, tudiz jsem nerozumel, co rika…
RedMaX 30.07.2022 07:37
RedMaX
Díky moc jako piplačka to opisovat z YT ale pomohlo to díky moc,jako všechny služby přihlášení OK al…
sambilionk 30.07.2022 11:43
sambilionk
Stejne budes muset casem na novejsi system prejit. Steam uz dneska taky nepodporuje WinXP, nemuzes o…
RedMaX 30.07.2022 12:43
RedMaX
No uvidíme,nový hry už nehraju/nekupuju a spíš dokola ty starší co mám všechny už,když se tam jednoh… nový
sambilionk 30.07.2022 13:44
sambilionk
Nič ma do toho, ale Origin už patrí EA. Po prečítaní vašich prejavov: prihlásenie na Origin cez web… nový
yYy 30.07.2022 19:36
yYy
Neřeším už je to vyřešený díky RedMaXovi,možná si to aktualizoval pravidelně já to zapnul po roce a… nový
sambilionk 30.07.2022 22:18
sambilionk
Kdyby ti to nejelo jen na Win7, tak bych rekl, ze proste vyprsel certifikat na nepodporovanem system… nový
RedMaX 31.07.2022 00:06
RedMaX
A vůbec to ty šmejdy netrápí koukám bo video s radou co s tím je z 19.9.2021 a za skoro rok s tím ni… poslední
sambilionk 31.07.2022 13:02
sambilionk

Prý funguje tenhle návod, instalace certifikatu, je to ve spanelstine, tudiz jsem nerozumel, co rikal, ale snad se to podle toho, co tam sledujes ve videu, nejak bude dat.

EA maji noveho klienta EA Desktop, ale píšou, že potřebuje Windows 10, takže asi už budeš muset přejít na novější systém.

Díky moc jako piplačka to opisovat z YT ale pomohlo to díky moc,jako všechny služby přihlášení OK ale vyjebanej Origin musí mít něco extra,koupíš hry a pak se s tím musíš takhle jebat.mám tam jenom 3 takže v nejhorším bych se vrátil opět k těm cracklím z nouze,protože tam mám zrovna srdcovky Crysys 2,3.Tak ještě jednou díky.:-):beer:

Stejne budes muset casem na novejsi system prejit. Steam uz dneska taky nepodporuje WinXP, nemuzes ocekavat, ze bude podporovat Win7 donekonecna. Origin mas to same a navic logicky ted vytvarena aplikace EA Desktop, ktera jednou Origin nahradi, je uz jen na Win10 a novejsi.

Jsem na tom podobne, na Originu mam zdarma Mass Effect 2 a koupene Mass Effect 3 a Mass Effect Andromeda, protoze se sveho casu na Steamu koupit nedaly. Potom tam mam jeste FIFA18, ale tu uz asi hrat nebudu, take by mi nevadilo o ni prijit, ale ty ME bych rad nekdy tu serii celou dal znovu.

No uvidíme,nový hry už nehraju/nekupuju a spíš dokola ty starší co mám všechny už,když se tam jednoho dne nepřihlásím už,tak si je stáhnu někde cracklí po staru a ser na to....To by musela přijít Crysis 4 aby mě to donutilo něco měnit.:-) Na druhým kompu mám W10 jenže na tom se hrát nedá a dokola zapnu po čase ""stáhnout aktualizace" ok stáhnu při startu a za dva dny to tam mám znova s tím můžou jít do hajzlu.Zastavit to nejde co sem po tom dřív pátral, pouze odložit.No uvidíme,pár let to snad pojede jak má,nejdřív W10 poslední a pouze aktualizovaný,najednou W11 a už se zase šaší s 12 ,no zatím fáma co může bejt za rok pravda.S W11 už zase problémy s nějakým HW,takže co koupit pak novej nebo prostě něco nepojede jak má,nebo vůbec.Ohledně Origin co jsem včera hledal ta bny to mělo jít i nějak ofline se přihlásit a hrát,tak snad to bude pak řešení u jinejch služeb,jestli to teda funguje to jsem nezkoušel.

https://bestgamingtips-com.translate.goog/launch-origin-offline-mode/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=cs&_x_tr_hl=cs&_x_tr_pto=sc

Nič ma do toho, ale Origin už patrí EA.
Po prečítaní vašich prejavov: prihlásenie na Origin cez web stránku - problém so serverom (oni totiž nezmenili overovací servis na stránke), prihlásenie na EA cez web - OK.
Pri použití clienta Origin - prihlásenie je úspešné.
Poznámka: Aj na EA sa prihlasujem údajmi pre Origin.
Poznámka 2: Mne to funguje aj na W10, aj na W7 - tak ako som to hore opísal. Certifikát sa mi po prihlásení aktualizoval.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru