Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem New World

Zdravim, určitě jste slyšeli o novým MMOčku co ma letos vyjít od Amazonu - New World, a chtěl bych se zeptat, jestli někdo neví něco víc, Prý to zabíjelo grafiky, četl jsem že jen 3090, já mám 1060 a nevim, jestli to riskovat, v týhle době pořád sehnat novou GK musi byt strašný. Je to bezpečný to hrát na 1060? Prý to dělaly nelocknutý FPS v menu, že to skákalo na stovky, nevim jestli jen u těch 3090 nebo u všech. Mám do toho jít? Hledám náhradu za WoWko a tohle vypadá mega dobře.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Hroznej průser, ta hra. V dnešní době takovej nesmyslnej grind, kterej tu už mělo kupa MMOček předtí…
virten 04.10.2021 11:01
virten
Mám na tom zatim 36 hodin, a zatim mě to baví, grind to možná je a bude, ale hrál jsem několik let w… nový
Kron 06.10.2021 11:55
Kron
No moment, ja ale video video a prej tam jsou stupidni questy, typu jdi tam 100km vrat se, znova tam… nový
Sempron 06.10.2021 13:25
Sempron
Přesně takhle dementní questy tam jsou. Skoro v roce 2022. Neuvěřitelný poslední
virten 06.10.2021 13:58
virten
V dnesni dobe maji tvurci her tolik moznosti, a takove srance vydavaj. Z novych her davam sanci jen… nový
Sempron 04.10.2021 13:40
Sempron

Hroznej průser, ta hra. V dnešní době takovej nesmyslnej grind, kterej tu už mělo kupa MMOček předtím ? To fakt lidi chtěli? :D Dávám té hře půl roku a neštěkne po ní pes- A navíc by se mohla přejmenovat na Queue World, to je ještě větší průser jak si vůbec někdo v dnešní době dovolí vydat hru, kde musíš celý den čekat v Queue a pak se nesmíš odpojit a musíš třeba běhat do zdi, aby sis mohl druhej den zahrát. Wtf is this

Mám na tom zatim 36 hodin, a zatim mě to baví, grind to možná je a bude, ale hrál jsem několik let wowko takže jsem zvyklej, a oproti wowku to je zábavnej grind.

K frontám - včera odpoledne/večer už nebyly, dneska ráno taky ne, takže to asi upravili. Takže já su zatim spokojenej za mě.

V dnesni dobe maji tvurci her tolik moznosti, a takove srance vydavaj. Z novych her davam sanci jen vallheim a fc6, u toho aspon vim ze horsi to byt u nekolikaopakovane serie nemuze:-) kdyz uz bych chtel mmorpg tak vezmu 15'let stary metin2 nebo mozna infernu

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru