Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Chce si mě někdo přidat na Steamu?

Ok, takze nejlepsi hra je Solitair, protoze ji hraje nejvic lidi, protoze je ve windows defaultne? To asi ne, ze ...

Cim teda hodnotis kvalitu hry? Ja treba CS videl jen parkrat a mel jsem pocit, ze tam vsichni jen behaji jako splasene mysi, strili po vsem okolo a kazdou chvili nekdo zhebne, jen se obcas zmeni pozadi ... tehdy me to moc nezaujalo.

Ale mozna ma ten svet nejako rozsahlejsi historii, spoustu zajimavych NPCcek, se kterymi jde pokecat a postupne ji odhalovat, radu lokalit, mezi kterymi jde prechazet a kazda ma sva specifika a hodi se k jinym akcim, rozvijeni jinych dovednosti, ziskavani jinych zdroju, jsou tam stale komunity lidi napric celym svetem, ktere se znaji a jsou schopny dlouhodobe spolupracovat na spolecnych projektech a i po 12 letech je mozno hrat s puvodni postavou a stale se jeste rozvijet a objevovat nova zajimava mista a souvislosti, nalezat dalsi tajne lokality a moznosti jejich vyuziti a v jedne skupine muzou uspesne spolupracovat jak velmi pokrocili hraci, tak naprosti zacatecnici a oboji byt pro skupinu prinosem? ... jen mi to tehdy v zapalu nejake bitky nikdo nevysvetlil (ono kdyz je nekde invaze a jsou tam tisice monster, tak to taky muze byt taky docela mazec kdyz te tam zatahne bojovnik, zatimco treba crafter by ti ukazal, na kterem kanalu zjistit, kde zrovna probiha a jak se ji vyhnout a v klidu a bezpeci se venovat jinym vecem v oblastech kam nezasahuje - a jak toto ovlivni tvuj vyber aktivit - a nekdo zamereny zase jinak by ti ukazal zcela jine volby - je tam perz desitku zakladnich odlisnych oblasti a vetsina hracu se venuje nejakemu mixu vetsiny z nich, s durazem na jine aspekty). Mozna se muzes spolupodilet na vyvoji toho sveta a jeho mechanik? (Kdyz to srovnam s Eternal Lands)

Mozna muzes prochazet stovky nezavislych misi, tisice svetu, volit si vlastni pristup a cestu a specializace a nastavit si svet podle vlastnich predstav (a to v takovem rozsahu, ze se vlastne jedna o jinou hru)? A dopisovat si tam pripadne i vlastni moduly jak s pribehy, tak s misemi a s novymi objekty a pokud oslovi ostatni lidi, tak je sdilet a dosahnout jejich zarazeni do zakladniho vyberu ve hre jako Oolite?

Co tebe treba zrovna na tom CSku zaujalo a proc bys ho doporucoval? (Nebo jinou steamovou hru dle tveho vyberu?)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny