Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Chce si mě někdo přidat na Steamu?

A nektere moje oblibene hry existuji uz prez 30 let a v pohode jdou hrat bez steamu ... A nektere zase maji posledni update letos a taky jdou naprosto pohodove hrat bez steamu ...
a protoze nestiham hrat ani vsechno co bych hrat chtel, tak proc se navi obtezovat s nejakym steamem, kde neni uplne jasne, zda hry z neho pojedou i za rok, nebo za 30, at uz protoze je stahne, nebo protoze do te doby zanikne (co jsem tak slysel, i kdyz to muze byt kec, tak hry ze steamu nejedou bez toho, aby se k nemu obcas pripojovaly - pokud bude steam minulosti, tak se nepripoji, stejne jako v oblastech, kde neni rozumne datove pokryti)

Ostatne s necim podobnym jsem kdysi narazil se cteckou, ktera mela reklamu ""Ctete sve knihy kdekoli a kdykoli" - po dvou tydnech na chaticce bez signalu odmitala me knihy zobrazit, ackoli na SD karte byly, ze pry se nemuze spojit s nejakym pofidernim serverem (dnes uz neexistuje) a overit licenci - pritom licenci mely svobodnou a psal jsem je sam osobne. Tak jsem ten bazmek reklamoval a vratil, protoze nezvladal ani svou hlavni propagovanou funkci.

O sve prvni webove stranky jsem prisel taky, protoze jsem je sveril webovemu hostingu (v te dobe jednomu z nejvetsich) a nezalohoval si je doma - dnes uz proste nejsou.

Blog.cz bezel 10 let a vychazely tam uzasne clanky Petra Kubace - dnes uz taky neni, clanky jsem si nastesti vcass stahnul.

Proste v cloudu = v coudu = muzes o to kdykoli prijit

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny