Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Styx: Master of Shadows (spatne)

Mam tu dalsi hru, kterou jsem rozehral na doporuceni Styx: Master of Shadows. Jedna se o stealth akci, coz jsou obecne hry, ktere mi docela sedi. Ovsem v tomto pripade spokojen nejsem, zatim jsem ve hre nedosel nijak daleko a premyslim, jestli to nezabalit uplne. Problemy jsou dva:

1. Vlezu pod stul, odkopnu zidli, ulozim hru. Pak vylezu, ale nevsiml jsem si straze za sebou, ktera me videla a zautocila na me. Ve Styxovi mate sice moznost obrany, ale minimalni, navic vas hra zamkne v cgi skriptu a ani nemuzete utect. Takze jsem se loadnul z mista ulozeni, ale co to? Zidle je na svem miste pod stolem a okolo je nekolik strazi. Jakmile se pohnu jakymkoli smerem, zidle upadne a straze me zaregistruji, vytahnou z pod stolu a zabijou. Celkem amaterska chyba, neukladat pro SAVE pozice predmetu a strazi okolo, cimz dochazi k situacim, kdy musim jit zpatky predchozim ulozenim a teda opakovat i delsi pasaz.

2. Ovladani na PC klavesnici a mysi je tragicke, ve hre je spousta preskoku nad propasti, splhani (skakani po zdech) a vubec to na klavesnici nedavam. Opakuju jeden skok treba desetkrat, nez ho trefim. Pojal jsem podezreni, protoze hra byla i na konzole, jestli neudelali vyvojari ovladani pro gamepad a az nasledne tam nejak na rychlo domrsili klavesnici a mys. K tomu mam teda i dotaz, jestli to nekdo hral na gamepadu a jestli to ovladani je lepsi? (Mne se do gamepadu moc jit nechce, ale kdyby to bylo o hodne lepsi, tak bych to treba zkusil.)

Jinak mi hra prijde zajimava, ikdyz dost tezka, straze okolo kterych clovek prochazi maji dobre videni, takze to clovek musi kolikrat dobre casovat a planovat. Na databazi her ale lidi pisou, ze v druhe polovine se hra zacne nechutne opakovat, ze jsou ty mistnosti stale dokola stejne a zacne to byt silene repetetivni, to ale zatim neposoudim, nejsem tak daleko.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Dohral jsem ten Styx: Master of Shadows a za me teda ta hra neni dobra. Pribeh o nicem, repetetivni… poslední
RedMaX 11.09.2021 09:13
RedMaX

Dohral jsem ten Styx: Master of Shadows a za me teda ta hra neni dobra. Pribeh o nicem, repetetivni hratelnost, zaver se hraje jinak nez cela hra predtim, coz melo navodit konec s tezko udolatelnym bossem, ale misto toho to navodilo jen frustraci z cele hry.
Pokud to tu jeden prirovnaval hratelnosti k Dishonored, tak se tomu musim vysmat, rozdil jak mezi prvoligovym spanelskym fotbalovym tymem a nejakym diviznim ceskym odnekud z posledniho okresniho preboru.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru