Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Skyrim - nechápu nebo debilní hra

Zdar,

hraju delší dobu hru Skyrim SE a nějak si myslim, že už budu někde u konce, protože téměř všechny úkoly až na pár, které neumím splnit, mám hotové.

Úkoly, které nemám:

1. Ziskej Barenziiny kameny - 8/24: asi někde jsou, ale doufám, že tenhle úkol není povinný, protože běhat po mapě a hledat kamínky je v téhle hře vrchol idiocie vývojářů.

2. Úlomky éteria - 3/4: nevím, kde je poslední a na mapě není vyznačen, opět tam běhat po rozsáhlé mapě nebudu, vývojářům asi jeblo.

3. Boethiiono volání: zavedl jsem ke sloupku super otravného Cicera a zjistil, že ten zabít nejde, nebudu běhat, jak debil po mapě a hledat NPC, která jde zabít, nehledě na to, že je totálně zvrácené, abych zkoušel zabíjet kladné NPC, ikdyž u Bethesdy se vůbec nedivím, že tam potrhlí vývojáři podobně idiotské úkoly dali.

4. Temné bratrstvo navěky: jedná se o nekonečné množství úkolů, které ve hře není možné nikdy dokončit - opět vývojáři = idioti.

5. Spadlý z oblohy: nelze dokončit před dokončením následujícího úkolu.

6. Nekonečná válka: mám promluvit s Ulfrikem, což jsem udělal a po té musím promluvit s Tuliem, což není možné, protože jak vlezu na Samotu, tak mě napadnou stráže a po té i Tulius. Určitě je to proto, že jsem v tom městě sejmul před časem nevěstu při plnění úkolů Temného bratrstva.

To je vše. Dotaz je tedy jasný nejde ta debilní hra dohrát a mají to vývojáři rozbité (nedivil bych se u neschopné Bethesdy) nebo to jde nějak obchcat?

Předem dík, Bethesdu zařazuji na blacklist a už nikdy od nich žádnou hru nekoupím, ale tohle bych přeci jen chtěl dohrát, ikdyž je to teda extrémně tupá hra, ale aspoň by mě zajímalo, jestli to má nějaký konec nebo prostě je to tak blbé, že to ani konec nemá. :-/

Řešení:

Zatimco mistni radci selhali, jinde jsem se dozvedel, ze pred zahajenim mirovych jednani se musim pridat bud k cisarskym nebo k bourlivym havum, nejsem u zadne frakce, protoze mi ani jedna neni ani trochu sympaticka. To je nakonec problem cele hry, neni to cool.

Jelikoz me cisarsti napadaji, kdyz vlezu na Samotu, tak se teda musim pridat k Bourlivym havum. Prijdu do Vetrneho zlebu a chci se k nim pridat, jenze to nejde, protoze jsem uz Ulfrikovi rekl, ze ma zabehnout na mirova jednani a ten naborar z toho neni nadsenej a jen porad opakuje, ze jak jsem to dokazal Ulfrika presvedcit a ze je to pekna blbost.

Takze si to zopakujme, abych mohl pokracovat ve hre, musi dojit k mirovym jednanim, abych mohl dohodnout mirova jednani, musim jit k jedne ze dvou frakci, pritom jedna frakce me nechce prijmout kvuli tim mirovym jednanim a druhy frakci jsem zabil nejakou nevestu v ramci jineho ukolu a tudiz me jeji vojaci napadaji a pridat se k nim nemuzu.

Co z toho plyne? Ze ta hra zase neni domyslena a nejde dohrat, vyvojari to nejak nedomysleli. To je tak, kdyz se nekdo pousti do openworld her a jaksi na to nema mozkove kapacity!

---

Zbyva posledni nadeje, ze me pry za cas ti cisarsti prestanou napadat. Nemam jeste vsechny slova moci a zjistil jsem, ze mi je ten sef sedovlasych dokaze oznacit na mape, takze plnim zatim tyhlety ukoly. Uvidime, jestli me mezitim prestanou napadat a pujde pokracovat ve hre.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Sorry, že se k tomu ještě jednou vracim, ale dodělal jsem několik úkolů a ve hře mi zbyly jen ty Bar…
RedMaX 25.06.2021 19:08
RedMaX
240 hodin u hry, která tě vlastně nebavila. Nový druh masochismu.
Prasak 25.06.2021 19:53
Prasak
Tak excelentnich her, ktere vtahnou do hry v prvni minute hrani je malo, ted si vzpomenu jen na Zakl…
RedMaX 25.06.2021 22:46
RedMaX
Ty jsi normální troll nic víc.
Al Capone 26.06.2021 09:31
Al Capone
Co ti vadi, netusim. Dohral jsem hru, zjistil jsem, ze nebyla dobra a protoze je obecne povazovana z…
RedMaX 26.06.2021 09:43
RedMaX
Tohle všechno beru, ale proč máš nahraný ve hře co tě tak nebaví 240 hodin? A s argumentem, že hra m…
Al Capone 26.06.2021 09:52
Al Capone
Kdyz si nejakou hru koupim, chci ji dohrat za kazdou cenu. Proto za nejhorsi hru vsech dob povazuju… nový
RedMaX 26.06.2021 10:28
RedMaX
Tak to já si teda svého času více vážím. poslední
Al Capone 26.06.2021 11:07
Al Capone

Sorry, že se k tomu ještě jednou vracim, ale dodělal jsem několik úkolů a ve hře mi zbyly jen ty Barenziiny kameny a nějaké East Empire přívěsky, což jsou ty sběračské úkoly, jak mi tu bylo vysvětleno a to plnit nehodlám. Pak jsem ještě nenašel 7 těch dračích mocí, ty prostě nevim, kde mám hledat. Předtim mi aspoň radili ty joudové z tý hory, ale teď už zmizeli neznámo kam. To mimochodem jen potvrzuje tu zoufalost příběhu, že na konci hry vůbec nevím, o čem to bylo. Hra mi trvala 240 hodin, což je fakt hodně a nejradši bych jí dal na Steamu palec dolu, protože jsem zklamanej z toho, že hra neměla vůbec žádnou atmosféru a ten příběh byl tak hrozně slabej, ale po tich hodinách a když jsem to odehrál tam recenzi žádnou psát nebudu a naopak jsem pár negativních smáznul. Když nedám palec dolu tomuhle tomu, nemůžu ho dávat třeba Divinity Original Sin, což byla taky hra, která mě vytočila, ale bavil jsem se u ní teda pořád o dost víc než u Skyrimu. Takže asi tak, poučení teda je, že recenzím uživatelů se nedá vůbec věřit a i žebříčky her dělají lidé, kteří tomu vůbec nerozumí podobně jako u filmu. Nevím teda teď, čim se v tý záplavě her řídit, protože zkusit všechno nemůžu, na to nemám čas.

Tak excelentnich her, ktere vtahnou do hry v prvni minute hrani je malo, ted si vzpomenu jen na Zaklinace 3. Treba prvni Zaklinac jsem chtel vzdat a az asi v jedne tretine hry me to zacalo bavit a uz mi ta hra sla a zacal jsem rozumet deji. Ted jsem o tom chvilku premyslel a Mass Effect 1 a Dragon Age Origins, ty byly skvely od zacatku do konce. Pak jsou ale hry, kde si zacatek musim pretrpet, ale casem me to bavit zacne, namatkou Gothic 3, Risen, Dragon Age II.

U Skyrimu jsem to vzhledem k famoznim recenzim cekal stejne, kdyz uz me zacatek do deje nevtahl, ale dej porad neprichazel. Nakonec jsem zjistil, ze uz jsem to dohral do konce a zabil jsem toho draka a furt nevim, o cem ta hra byla. Proste ztracenych 240 hodin, to uz se nesmi opakovat!

Kdyz si nejakou hru koupim, chci ji dohrat za kazdou cenu. Proto za nejhorsi hru vsech dob povazuju Quantum Brake, protoze jsem to dohrat nedokazal, bylo to strasny. Skyrim taky nehodnotim pozitivne, ale v pomyslne stupnici kvality je urcite daleko pred tim Quantum Brake. Hodinovej rozdil je taky samozrejme velkej, mozna o to je to zklamani po dokonceni Skyrimu vetsi, ale zase uplne hrozny to nebylo, to bych mohl povidat o jinych hrach, ktere me vytocily mnohem vic. :-)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru