Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Skyrim - nechápu nebo debilní hra

Zatimco mistni radci selhali, jinde jsem se dozvedel, ze pred zahajenim mirovych jednani se musim pridat bud k cisarskym nebo k bourlivym havum, nejsem u zadne frakce, protoze mi ani jedna neni ani trochu sympaticka. To je nakonec problem cele hry, neni to cool.

Jelikoz me cisarsti napadaji, kdyz vlezu na Samotu, tak se teda musim pridat k Bourlivym havum. Prijdu do Vetrneho zlebu a chci se k nim pridat, jenze to nejde, protoze jsem uz Ulfrikovi rekl, ze ma zabehnout na mirova jednani a ten naborar z toho neni nadsenej a jen porad opakuje, ze jak jsem to dokazal Ulfrika presvedcit a ze je to pekna blbost.

Takze si to zopakujme, abych mohl pokracovat ve hre, musi dojit k mirovym jednanim, abych mohl dohodnout mirova jednani, musim jit k jedne ze dvou frakci, pritom jedna frakce me nechce prijmout kvuli tim mirovym jednanim a druhy frakci jsem zabil nejakou nevestu v ramci jineho ukolu a tudiz me jeji vojaci napadaji a pridat se k nim nemuzu.

Co z toho plyne? Ze ta hra zase neni domyslena a nejde dohrat, vyvojari to nejak nedomysleli. To je tak, kdyz se nekdo pousti do openworld her a jaksi na to nema mozkove kapacity!

---

Zbyva posledni nadeje, ze me pry za cas ti cisarsti prestanou napadat. Nemam jeste vsechny slova moci a zjistil jsem, ze mi je ten sef sedovlasych dokaze oznacit na mape, takze plnim zatim tyhlety ukoly. Uvidime, jestli me mezitim prestanou napadat a pujde pokracovat ve hre.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny