Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Restarty pc pri hram WoWarships

Pred nedavnom som ako fanda lodiciek zacal hrat WoW (world of warships). Vsetko by bolo ok, hra ma bavi az na to, ze sa mi postupne zacali mnozit restarty pc pocas hrania.
Momentalna situacia je taka, ze z 10 spusteni dostanem 9 restartov z coho je polovica este pri logovani, zvysok pocas hrania.
Mam spusteny monitoring gpu a pcu, takze urcite to nie je prehrievanim. Navyse na inych hrach Team Fortress 2, Paladins a pod som nikdy nic take nezaznamenal.
Synator mi hlasil, ze raz zazil podobny restart aj pri Minecrafte, ale bolo to iba raz.
Pozeral som logy OS (win7) kde som sa nic rozumne nedozvedel (iba zaznam o nahlom restarte OS), pozeral som python logy z WoW a tiez nic co by mi situaciu objasnilo sa tam nenasiel.
Google taketo veci riesi na roznych forach, ale vsetci sli cetou prehrievania GPU, takze tiez nic rozumne som tam nenasiel.
Riesil niekto nieco podobne?
Zaujimave je, ze situacia sa akoby zhorsuje stale, prvy tyzden som nemal ziaden restart a teraz uz je skoro nemozne si zahrat. Navyse vcera dokonca ak som spustil hru priamo z odkazu na ploche chcel odo mna vybrat region na hranie ako pri prvom spusteni a moj profil nahral az po spusteni cez Steam.
hru som instalova cez Steam, konto u War games nemam.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Nedávno jsem měl podobný problém u sebe. Náhodné restarty při hraní her bez BSOD. Dělal to přehřívaj…
Zajdaz 13.02.2021 18:21
Zajdaz
Je viac ako pravdepodobne, ze keby je to zdrojom robit aj pri inych hrach, ci programoch.
fleg 13.02.2021 19:22
fleg
Taky jsem to nepovažoval za pravděpodobné, protože ty restarty byly fakt náhodné. Z počátku jsem si…
Zajdaz 13.02.2021 22:37
Zajdaz
Rozumiem, ale mne to naozaj robi len jedna hra. Vcera som hral 2-4h Paladins a TF2 a samozrejme rest…
fleg 14.02.2021 14:48
fleg
A nesťahoval sa ti ich anticheat alebo niečo čo spôsobuje restart pc ? Alebo skus pozriet v hre nast… poslední
Sova123 14.02.2021 15:29
Sova123

Nedávno jsem měl podobný problém u sebe. Náhodné restarty při hraní her bez BSOD. Dělal to přehřívající se zdroj. Mám jej v bedně umístěný dole takže funguje jako vysavač prachu. :-) Po vyfoukání kompresorem restarty při hraní her přestaly.

Taky jsem to nepovažoval za pravděpodobné, protože ty restarty byly fakt náhodné.
Z počátku jsem si myslel, že mi to dělá hra. Některý den se to třeba 3 restartovalo, a pak jsem další dny hrál bez jediného restartu. Pak jsem ale hru dohrál a začal hrát jinou a zase se objevily restarty. Tak to jsem už začal pátrat co by to mohlo být, ale o přehřívání PC jsem neuvažoval, jelikož někdy jsem mohl hrát hodiny a v pohodě a jindy jsem ráno zapnul PC, pustil hru a za 5 minut restart... Nakonec jsem PC vytáhnul, jestli něco nevykoumám vizuálně. Uvnitř bedny prachu moc nebylo, ale zdroj samý chuchel... Vyčistil jsem a od té doby zatím klid.

Rozumiem, ale mne to naozaj robi len jedna hra. Vcera som hral 2-4h Paladins a TF2 a samozrejme restart sa nekonal.
Pokusil som sa asi 5z zahrat WoW a dostal som restarty hned pri prihlaseni...a jedno, ci siel pc predtym 1h alebo som ho zrovna zapol.
Na 100% musi ist o sw problem.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru