Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Restarty pc pri hram WoWarships

Pred nedavnom som ako fanda lodiciek zacal hrat WoW (world of warships). Vsetko by bolo ok, hra ma bavi az na to, ze sa mi postupne zacali mnozit restarty pc pocas hrania.
Momentalna situacia je taka, ze z 10 spusteni dostanem 9 restartov z coho je polovica este pri logovani, zvysok pocas hrania.
Mam spusteny monitoring gpu a pcu, takze urcite to nie je prehrievanim. Navyse na inych hrach Team Fortress 2, Paladins a pod som nikdy nic take nezaznamenal.
Synator mi hlasil, ze raz zazil podobny restart aj pri Minecrafte, ale bolo to iba raz.
Pozeral som logy OS (win7) kde som sa nic rozumne nedozvedel (iba zaznam o nahlom restarte OS), pozeral som python logy z WoW a tiez nic co by mi situaciu objasnilo sa tam nenasiel.
Google taketo veci riesi na roznych forach, ale vsetci sli cetou prehrievania GPU, takze tiez nic rozumne som tam nenasiel.
Riesil niekto nieco podobne?
Zaujimave je, ze situacia sa akoby zhorsuje stale, prvy tyzden som nemal ziaden restart a teraz uz je skoro nemozne si zahrat. Navyse vcera dokonca ak som spustil hru priamo z odkazu na ploche chcel odo mna vybrat region na hranie ako pri prvom spusteni a moj profil nahral az po spusteni cez Steam.
hru som instalova cez Steam, konto u War games nemam.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny