Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jebalo zase Valve do klienta

Zdar,

dotaz: Dneska jsem nainstaloval nejnovejsi aktualizaci Steamu, restartoval a chtelo to po me prihlasit. Trochu divny, ale uz se to stalo kdysi, ale po nacteni Steamu jsem se nestacil divit, komplet veskere nastaveni pryc. Takze jsem si s tim hral hodinu, abych to znovu prenastavil.
Zajima me, jestli vas to potkalo taky, Valve nejak do Steamu vrtalo nebo se to stalo jen u me mozna z nejakeho spatne zapsaneho konfiguraku pri ukoncovani aplikace.

Asi by to chtelo konfiguraci zalohovat, kdyby nekdo vedel z pameti jakou cestu ma konfiguracni soubor, tak predem dik. Jinak si to pres Google najdu sam.

Předmět Autor Datum
Teď jsem Steam spustil a zkontroloval, že mám nejnovější aktualizaci, a zdá se mi všechno stejné. Ně… nový
L-Core 11.01.2021 07:34
L-Core
Tiež som pred chvíľou skontroloval Steam. Mám najnovšiu verziu, vyzerá stále rovnako. Aké nastavenia… nový
zavo 11.01.2021 08:42
zavo
Veskera, prehravani zvuku jako upozorneni, velikost prvku, omezeni vyuziti site a predevsim nekolik… nový
RedMaX 11.01.2021 09:05
RedMaX
Tak tyhle věci jsem nikdy nenastavoval, takže je možné, že se mi co změnit/ztratit nemělo :-) poslední
L-Core 11.01.2021 09:48
L-Core

Teď jsem Steam spustil a zkontroloval, že mám nejnovější aktualizaci, a zdá se mi všechno stejné. Nějak si ale neuvědomuji, co bych speciálně ve Steamu nastavoval; mám tam akorát vytvořenou kategorii "nezobrazovat/odpad" kam cpu nějaké věci z bundlů za dolar či zdarma přidané položky, které nikdy hrát nebudu.

Veskera, prehravani zvuku jako upozorneni, velikost prvku, omezeni vyuziti site a predevsim nekolik slozek knihovny na ruznych discich. Proste jako kdybych k tomu prisel poprve.

Pravdepodobne se teda musel pri minulem vypnuti nekorektne ukoncit a poskodit si konfiguracni soubor, kdyz vam to neudelalo.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru