Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Divna hra Divinity Original Sin

Tak definitivni tecka za hrou.

Dohrano.

Zase si ale neodpustim kritiku, prvni boj jsem prohral snad po hodine a pul, protoze Astarte zemrela, druhy souboj bug a treti souboj ani ne pulhodinka a vzhledem k tomu, ze bylo jasne, ze to mam v kapse, tak jsem se tam trosku vyblbnul. Co se stalo, prvne mi na zacatku hodne pomohlo okouzleni, ktere tentokrat zafungovalo vytecne, nasledne doslo k upadnuti draka, takze jedno kolo k dobru a pak to prislo, zmrazeni draka na jedno kolo a znehybneni na tri kola. V podstate nemel zadnou sanci. Pritom v predchozich dvou pokusech jsem ho nevyradil ani na jedno jedinne kolo. At si rika, kdo chce co chce, ale to procento nahody, kde nerozhoduje skill, ale jen hod kostkou, je v te hre prehnane velike. V zadne jine hre jsem tohle jeste nevidel.

Celkove zhodnoceni asi takove, ze bych hru lehce doporucil, to jest nejakych 6-7/10, kdyby v ni nebyly ty priserne bugy. Diky tem teda nedoporucuju a vic jak 4/10 bych tomu nedal. Skoda no.

Edit: Achievement velkolepe finale (kompletni dohrani hry) ziskalo 10% hracu, to bych rekl, ze je odpoved na to, ze ta hra bohuzel neni hlavne vinou tech bugu dobra.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny