Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Divna hra Divinity Original Sin

@Prasak: Tak co, jak pokracujes?

Ja si nemuzu pomoct, ale ta hra je fakt blba.

1. Vedlejsi ukol - vratit hlas wolgraffovi, tak tam jak debil dobehnu a zjistim, ze to nejde jinak nez, ze si ho pridam do party? Takze jsem na uplnem konci hry a pridal jsem si misto Jahana, to bude zajimavy bossfight, jestli v te hre teda je, kdyz jsem tesne pred koncem vymenil carodeje za nicemu. To chci videt, jak to dam. Ale dobry, jenze mam u sebe Wolgraffa asi minutu a uz je nad nim vykricnik a dozaduje se pokecu: Pry jestli z nej udelam stopare: odpoved a) moc jsi nam pomohl a osvedcil ses, tak jo; odpoved b) takovy zlodej nebude nikdy stoparem. Jako WTF? Ja ho vubec neznam, netusim, jestli je zlodej a s nicim mi jeste nepomohl. ::) Silne nedomyslene!

2. Chci vsoupit do chramu pramene: jedine co mi hra rekne, ze mi uz duse lesa rekla, jak tam mam vlezt. Jo, vim o tom, rikala to, ale nekdy pred trema dnama a to ne hernima, ale realnyma, copak si mam kazdej vejzblept kazdy postavy ve hre pamatovat? Preskocilo vyvojarum nebo maji o kolecko min od narozeni?

Vazne, mapa stoji za uplne hovno, ze to tak musim rict, podle mapy v teto hre nenajdu vubec nic a este mi to komplikujou tim, ze mi nemuzou napsat do ukolovniku, co ze mi to ta duse lesa rikala, mel jsem si to pamatovat, fakt magorina.

Tudiz spoleham na tebe, jinak to asi nedohraju. :-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny