Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Divna hra Divinity Original Sin

Ja si rikam, ze kdyz budu na bojisti a budu se nepritele snazit trefit, tak ze se mi to treba na poprve nepovede, ale na podruhe ..., a jestli ani to ne, tak na potreti atd. Proste, ze by se sance na trefu mela zvysovat s kazdou ranou, kterou ten hrdina mine. A v Divinity mi prijde to pocitani nahody extremne zbytecne velke, protoze jinak by se nestalo, ze kdyz opakuju stejny souboj podruhe, ze neminu ani jednou, kdyz v tom prvnim jsem minul 7x za sebou. Proste to procento nahody prehnali.

Jinak ale jsem s tim docela pohnul, uz mam pred sebou jenom dokonceni orkske vesnice a prizracny les. Nekde v navodu jsem cetl neco o tom, ze je lepsi prvni jit do toho lesa, ale asi prvne dobiju ty orky. No blizi se to, jiste to ale bude pres 150 hodin, proste dlouhe, jeste ze je korona. :-) Ikdyz ted 3 dny prace, v patek bych to uz mohl dokopnout.

Co mi prijde zajimavy, ze mi Steam vzdycky napise splneni nejakeho achievementu a v prumeru to ma splneno 15% hracu. To mi prijde dost ujety, ze se ke konci hry dostalo tak male procento hracu.

No a zase teda trochu stiznost na dialogy, nic velkyho, ale uz jsem mel krev v baglu, kdyz jsem sebral kouzlo a dokud jsem neprovedl to spojeni, tak se hrdinove domlouvali na tom, ze bude potreba najit to co aktivuje to kouzlo. Ani to tak nevycitam ty hre jako te mode open-worldu, protoze kdyby vyvojari vic kocirovali postup pribehem za cenu, ze se do jinych lokaci hrdina nedostane, dokud nebude mit splneno v predchozi, tak pak maji mnohem jednodussi praci. Alternativne teda by holt meli delat ty dialogy mnohem vic podminene nez nejen v tehle hre jsou.

Jinak teda asi hra trochu ocekavala, ze budu ke dvojici hlavnich hrdinu ty dalsi dva stridat, ale na to kaslu. Nektere vedlejsi ukoly navazane na vedlejsi postavy jsem teda vynechal. Prave Madoru a taky Wolgraffa v tymu nemam. Jedu to celou hru jen s Bairdotrou a Jahanem. A teda ted ke konci uz to jedu stylem, ze vsechny rezu na ferovku, ja na zadny velky vymysleni nejsem. Proste maji nejakou krome Baidotry (kuse) zbran na blizko a k tomu uz mi cela ctyrka umi vyvolat kostlivce, cimz temer kazdy souboj zacinam, postavim si dopredu kostlivce, ktery mi nepratele nacnou a posleze je proste dodelame. :-D

Tak hlavne ze to takhle jde, ikdyz jeste vyhrano nemam. :-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny