Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Divna hra Divinity Original Sin

@Prasak: Hrajes to jeste? Jsem uz uplne ztraceny, byl jsem ve vesnici prepadene orky, ale nevim, jak to tam dokoncit, zkousel jsem je i porazit, jsou na me moc silni. Neco mi povidal ten sef neposkvrnenych, ze mi s orkama pomuze, ale nedokazu vyresit ty zmizele krvave kameny. Tak jsem sel dal, ale do toho chramu netusim, jak se pres ty magicky zavrene dvere dostat. Obratil jsem to na druhou stranu, ale princezna v prizracnem lese je udajne nesmrtelna. A s nesmrtelnyma si taky nevim rady, kvuli tomu jsem zase pro zmenu odesel z dolu, protoze pres nesmrtelne rytire nevim, jak se dostat.

Proste jsem se ve hre dostal do situace, ze tam akorat zmatene pobiham po mape a nevim, co dal. Podobne problemy obcas mivam na zacatku hry nez se do toho dostanu, ale tahle hra je tak neintuitivni, ze ani po odehranych 100 hodinach nemam zdani, kam to cele smeruje a co v jakem smeru mam delat.
Ani gameplaye na youtube nejsou moc napomocne, ve hre je takovych prvku, ktere na sebe mohou navazovat, ze malokdy neco z toho, co se kouknu na youtube mi funguje stejne. Staci nekde na druhem konci mapy pred 20 hodinama neco udelat jinak nebo neudelat (nesplnit podminku) a nasledne uz mi postup podle navodu nepomuze.

Takze pokud vis, tak bych aspon mel dotaz, jestli mam vstupovat do toho prizracneho lesa za tou Cassandrou nebo je to az nejaka pozdni faze hry a mel bych mit predtim vyrsesene vsechno ostatni?

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny