Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Divna hra Divinity Original Sin

Za me teda nemuzu rict, ze by Divinity Original Sin byla spatna hra, ale neni to zadny zazrak. Obcas je to hodne zabavne, obcas je to znacne frustrujici. Prasak nam to tu vylicil jako pomalu nejlepsi hru, ale teda nemohu to potvrdit.

Prvne me frustrujici pasaze prestavaji bavit, takze je vubec otazka, jestli to dohraju. Prijde mi, ze je tam spousta nedomyslenych veci, ktere zustaly tak nejak napul.

Muzu si vyrabet predmety, jenze asi az nekdy na konci hry. Presto, ze jsem investoval body do vyroby, stejne vyrobim jen jidlo. Zbytek to pise, ze mozna kombinace, ale sorry nemas dostatek bodu vyroby. Takze k cemu nejak tak je, ze mam plny inventar harampadi, kdyz mi tam jen zavazi.

Druhy problem jsou questy, jako aby byl clovek ajnstajn, aby ty ukoly pochopil. Jdu, zahraju divadlo, obecenstvo tleska, pak jdu vedle a hlava me pozada, ze chce k telu, jenze ji musim ukrast. Jak ale kdyz cumi obecenstvo na hlavu. Tak prvni co me napadlo, je to otevrene hlediste, proste jim tam prsknu dest, oni odtahnou, bohuzel to nevzali v potaz. Tak jsem zkousel ruzne kejkle a nic, pak jsem si precetl na netu, ze jsem mel po zahrani divadla bezet k hlave, ze tam v tu chvili nikdo nebyl, pozde. No nakonec jsem tam hodil kourovy granat, coz fungovalo taky, ale stravena hodina nad kravinou.

Ted jsem zase ve sklepe, mam tam pasti, okolo se da projit pres otravenou kaluz. Kdyz kaluz zapalim, chvili hori a kdyz dohori, tak je tam zase otravena kaluz. Vzdyt to nedava smysl, nevim, jak to teda projit.

A posledni vec, kterou resim, je nejaka Evelyn, mam ji prokecat, ale hodinu beham po mape a nenasel jsem ji zatim. Proste nektere ukoly jsou udelane tak zdlouhave, ze ta zabava z toho vyprcha.

Ono je to bych rekl poslednich par let prave takhle, bud je hra hardcore a ve vysledku otravna nebo mate sipecky uplne vsude, abyste se neztratili. Vyvojari zda se nedokazi navrhnout nejaky zlaty stred, aby to nebylo tak tezke, ze to neni zabavne spis stresujici nebo aby to nebylo tak lehke, ze to neni ani trochu zabavne jen prihlouple.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny