Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Divna hra Divinity Original Sin

Jo, to je blbý, že občas postavy projdou past, i když nechceš. Ale pokud chceš nějakou konkrétní cestu, tak ji vyklikej na zem se stisknutým Shiftem, postavy pak půjdou vytyčenou cestou.

Pokud chceš začít bojovat, tak mám pocit, že jednodušší nepřátelé jsou na západ od města, tam já začínám. Na východ až později, tam je to myslím tužší, ale nepamatuji si to přesně.
Mimochodem - donutil jsi mě tu hru rozjet znovu, chystal jsem se na to už delší dobu, takže ti můžu dávat aktuální info.

Jestli ještě nemáš léčivá kouzla, tak kouzelníkovi sežeň co nejdřív léčení, v magii vody je nějaký kouzlo, co umí léčit celou skupinu najednou. Jiný povolání mají taky nějaký léčivý kouzla, ale obvykle léčí jen jednu osobu. Léčení samozřejmě žrádlem, nebo si namícháš léčivý lektvar z lektvarové flašky a smrkovýho hřibu. Pomůže se i vyspat, pokud najdeš postel.
Když ti zavazí jedovatý kaluže, tak je zapal, vyhoří a cesta bude volná.
Nezapomeň opravovat vybavení, na to potřebuješ opravářský kladívko. Dá se najít, dá se koupit. To je trochu opruz, zvláště když častěji rozmlátíš nějakou tu truhlu, abys ušetřil paklíč.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny