Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Divna hra Divinity Original Sin

Nevím, jakou sis dal obtížnost, ale na běžný hraní stačí druhá nejlehčí, ony ty souboje nejsou ve stylu Diabla, kdy masakruješ nepřátele po stovkách, ale vyžaduje to taktiku - využít sudy s vodou, ty rostřelit, pak použít elektrický šíp, nebo kouzlo, to nepřátele paralizuje. Stejně tak využít sudy s olejem, nebo po nich hodit láhev s olejem. Pak to klouže, nebo nepřátele zapálíš. Využij zranitelnosti nepřátel elementy - klik pravým myšem na nepřítele, prozkoumat, zjistíš jejich odolnosti a slabiny. Na kostlivce platí oheň a drtivé údery. Někdy dobře použitý předmět/kouzlo rozhodne výsledek boje, takovej Molotov do houfu nepřátel hned zezačátku hodně pomůže.
Mimochodem - láhve s olejem si pořídíš sám, stačí najít prázný flašky a sudy s olejem se válí všude, stačí to zkombinovat. Receptů na kraftění je hodně, pokud se ti nechce dělat stovky experimentů, použij google. Nějaký návody jsou i v knihách ve hře, ale není jich až tak tolik.

Ta potrhlá ženská, co jsi přibral, je lučištnice, je užitečná. V hospodě se vyskytuje další ženská, bojovnice s obouručákem, dobrá do první linie. V podzemí potkáš dalšího, je to lotr, s dýkama. Do podzemí se dostaneš třeba ze zavřené kovárny na západě města, je tam poklop. A někde ve městě se ještě vyskytuje mág, ale toho jsem do party nikdy nebral, měl jsem vždy svýho. Můžeš mít partu celkově o 4 postavách, dvě máš svoje. Ty další, co přibereš, postupně odhalují svůj příběh a přidají k němu nějaký spešl questy.

Co dělat? Máš deník, stiskni L a dělej úkoly. Využij plížení postav (klávesa C) a občas něco ukradni, takový obrazy, co jsou na stěnách, se dají prodat za dost peněz, do začátku to hodně pomůže.
Hra tě příliš ta ručičku nepovede, je to RPG staré školy, žádná naváděcí šipka, ať to dohraje i desetiletej kid. I ten Zaklínač je dost zjednodušenej, tohle je pro ty, co si na řešení questů chtějí přijít sami. Ale některý jsem taky nedal, takže jsem taky srabácky nahlídnul do návodu, když jsem chtěl některej boční quest dokončit.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny