Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Stránky s PC hrami

Dobrý den,
Nevíte prosím jestli existují ještě nějaké stránky, kde se dá koupit PC hry?kromě steamu,epic store a JRC,nějaké podobné stránky existují?nebo patří tyto k největším a jediným obchodu s hrami?

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
kromě steamu,epic store a JRC To znas znacne nesourodou trojku, je toho samozrejme mnohem vic. Pok…
RedMaX 10.12.2020 22:27
RedMaX
Ale i tak koukám že jen steam patří mezi jedině kde je nejvíc her a je v čj
Aloiskssa 11.12.2020 14:17
Aloiskssa
Tak si musíš rozmyslet, co chceš: - nakupovat tam, kde ne nejvíce her - nakupovat tam, kde je hra, k…
L-Core 11.12.2020 16:01
L-Core
kazdy obchod vyzaduje mat nainstalovaneho klienta? alebo existuje obchod, kde si proste zakupim a st…
fallon 11.12.2020 16:46
fallon
Obchod určitě klienta nevyžaduje. Ale jednotlivé hry, ať jsou koupené kdekoliv, většinou ano. Výjimk… nový
L-Core 11.12.2020 20:25
L-Core
Klient slúži na to, aby (ak sa kúpi hra z ich herného serveru) sa overila legitimita hry - nemusíš h… poslední
yYy 21.12.2020 12:19
yYy

kromě steamu,epic store a JRC

To znas znacne nesourodou trojku, je toho samozrejme mnohem vic.

Pokud hledas neco misto Steamu, tak se podivej na GOG.

Existuji jeste dalsi podobne sluzby, ale ty bych ti moc nedoporucoval, ikdyz Ubisoft hry muzes koupit u nich: UbiStore, Origin.

Hry se daji kupovat na Humble Bundle nebo treba na Games Planet. A samozrejme dalsi, ale pisu ti jen kde jsem nakupoval i ja, tudiz to mam overene.

A z ceskych jeste existuje Xzone.

Tak si musíš rozmyslet, co chceš:
- nakupovat tam, kde ne nejvíce her
- nakupovat tam, kde je hra, kterou chci, levnější.

Já se vždy dívám na isthereanydeal, což je vlastně katalog nad mnoha obchody. Založ si tam účet, naházej hry, o které máš zájem do wishlistu a máš to podchyceno. Budou ti chodit maily o slevách, můžeš si u každé hry nastavit, jakou cenu/slevu akceptuješ. A danou hru si pak koupíš ve vybraném obchodě - i ty si můžeš nastavit, které jo a které ne.

Obchod určitě klienta nevyžaduje. Ale jednotlivé hry, ať jsou koupené kdekoliv, většinou ano. Výjimkou jsou snad jen věci z GOG.

Všeobecně neznámou věcí je, že hry z EPIC sice vyžadují klienta na stažení hry, ale pro vlastní hraní většina her spuštěného klienta mít nemusí. Dokonce může být i odinstalovaný. X krát vyzkoušeno

Klient slúži na to, aby (ak sa kúpi hra z ich herného serveru) sa overila legitimita hry - nemusíš ho síce mať, na webovom rozhraní si ju nastavíš ako offline a spustíš bežne, ale nebudeš môcť si odomykať archievementy, nebudeš mať aktualizácie, addony, mody - čiže len HOLÁ hra s tým, čo v nej v základe. Ak by si chcel nejaké rozšírenia - musel by si ich do hry stiahnuť a doinštalovať z iných (často nezabezpečených, pochybných) zdrojov. Alebo potom hľadať warez - buď z neznámych zdrojov s rizikom "pridanej" hodnoty (vírus, malware.....).
Klien totiž NIE JE balast. Je to spúšťač hry, zabezpečuje integritu, update hry, v prípade chybných častí cez klienta ich opravíš. A navyše - stačí mať klienta aj na inom PC a hru si stiahneš (aktualizovanú) a nainštaluješ aj tam.
Ovšem - je jeden server, kde hru stiahneš (zbalená) - len rozbalíš a hráš bez rôznych klientov (dokonca aj s DLC, ktoré by si musel dokupovať), len mody a addony si musíš doinštalovať sám. Ale ten server/ stránku TI neprezradím! Hry sú odblokované, ale nie je to warez.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru