Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Stránky s PC hrami

Klient slúži na to, aby (ak sa kúpi hra z ich herného serveru) sa overila legitimita hry - nemusíš ho síce mať, na webovom rozhraní si ju nastavíš ako offline a spustíš bežne, ale nebudeš môcť si odomykať archievementy, nebudeš mať aktualizácie, addony, mody - čiže len HOLÁ hra s tým, čo v nej v základe. Ak by si chcel nejaké rozšírenia - musel by si ich do hry stiahnuť a doinštalovať z iných (často nezabezpečených, pochybných) zdrojov. Alebo potom hľadať warez - buď z neznámych zdrojov s rizikom "pridanej" hodnoty (vírus, malware.....).
Klien totiž NIE JE balast. Je to spúšťač hry, zabezpečuje integritu, update hry, v prípade chybných častí cez klienta ich opravíš. A navyše - stačí mať klienta aj na inom PC a hru si stiahneš (aktualizovanú) a nainštaluješ aj tam.
Ovšem - je jeden server, kde hru stiahneš (zbalená) - len rozbalíš a hráš bez rôznych klientov (dokonca aj s DLC, ktoré by si musel dokupovať), len mody a addony si musíš doinštalovať sám. Ale ten server/ stránku TI neprezradím! Hry sú odblokované, ale nie je to warez.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny