Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Hra co za něco stojí

Doporučil by mně někdo nějakou hru, která bude mít záživný příběh a která člověka zabaví. Naposledy jsem hrál AC origins a bylo to na poblití. Příběh nula, zábava nula, trapné úkoly, skákání po barácích se nekonalo. Připadalo mně to jako by to bylo stavěno na mozkovou kapacitu max 12 letýho děcka. Odehrál jsem cca 40 hodin a smazal. Nemám moc rád nějáký vesmírný robotický opičárny, jinak mně to je celkem jedno. A ať to není 10 let starý. Děkuji za nápady

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Jenže hry jsou od toho aby jsi člověk užil hru a ne aby třeba přemýšlel. A sorry, ale origins opravd…
lopater150 07.12.2020 11:41
lopater150
Ja si napriklad uziju mnohem vic hry, u kterych premyslim, nez kde mam jen dezmyslenkovite klikat. P…
gilhad 07.12.2020 21:01
gilhad
Asi tak. nový
Lopater150 08.12.2020 01:06
Lopater150
Flashback (2013) poslední
L-Core 08.12.2020 20:16
L-Core

Jenže hry jsou od toho aby jsi člověk užil hru a ne aby třeba přemýšlel. A sorry, ale origins opravdu není pro 12 letého. To bych mohl výjmenovat hodně her.:-)
Ale každého baví něco jiného.
https://www.televizeseznam.cz/video/vortex/pocitacove-hry-a-hlavne-strilecky-me-uvolnuji-rika-moderator-jan-kraus-64011491
Nehraju abych byl inteligentní, ale stav alfa. 10:08 bych jsi pustil.
Což je dost ve světě a hlavně i u nás v čr, když se začne mluvit někde o hrách, jak kdyby byl vrah pomalu, přesně co říká, pošlapané sebevědomí tu je jak prase. Ale to je jen taková odbočka.
Jsem rád že i on hraje.:-):-):-)

Ja si napriklad uziju mnohem vic hry, u kterych premyslim, nez kde mam jen dezmyslenkovite klikat. Prakticky ke kazde zajimavejsi hre mam radu tabulek a poznamkovy aparat, ktere jsem si sam udelal. Ke hram, ktere jsem hral jen jednou a pak odlozil a smazal jsem vetsinou nic takoveho nedelal.

K zajimavym hram se vracim opakovane a zkousim je hrat ruznym zpusobem, najit vsechny easter eggs, vymyslet, jak ji projit necekanym a nepredpokladanym stylem, objevit "pravidlove cheaty" (jak pouzit pravidla hry proti ni same - nikoli zneuzit chybu v kodu, ale kreativne pouzit to, co tam tvurci dali schvalne, tak, abych dosahnul necekanych vysledku - napriklad v DaggerFall lze paralyzovat soupere, pak ho okrast, asi 80x, pak se jit vyspat nekam daleko (a ziskat level na kradeni) a kdyz se vratim, tak tam porad jeste je a muzu ho paralyzovat zase - hezke je, jak jde kryse ukrast: kulicku kocicich chlupu, dopis matce, obrazek snoubence a radu dalsich nahodnych a bezcennych, ale zajimavych veci ]:)
Nemluve o "Undead Rat" triku na trenovani boje :x:]:))

Ale jak se rika - 100 lidi, 100 chuti.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru